Zlatans nya kaxiga utspel – efter fina hyllningen från Milan: ”Jag hoppas…”

Zlatan Ibrahimovic är i öppet bråk med Milan.
Nu kommer ännu ett kaxigt utspel från svensken.
När ”Ibra” hyllades av klubben för match nummer 100.

Senaste tiden har Zlatan Ibrahimovic bjudit på många passningar om att han är på väg bort från Milan. 38-åringen tog sedan allting till en helt ny nivå förra helgen.

Kan lämna Milan

När han ställde upp i en långintervju med italienska tidningen Gazzetta dello Sport. Och passade då på att såga hela Milans klubbledning.
– Om situationen fortsätter vara som den är, är det osannolikt att ni ser mig i Milan nästa säsong, sa han i intervjun och även nya tränaren Ralf Rangnick fick sig en rejäl känga.
– Vem är ens Ralf Rangnick? Jag vet inte vem han är.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
Zlatan Ibrahimovic, Milan. FOTO: Twitter.

”Ibra” har tidigare hamnat i en rejäl dispyt med klubbens vd Ivan Gazidis på en träning. Den senaste intervjun lär nog inte förbättra den relationen.

Zlatans nya gliring

Nu kommer Zlatan med ännu en kaxig passning. I veckan gjorde svensken sin 100:e match för Milan och har nu hyllats av klubben med en tröja med nummer 100 på.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
Zlatan Ibrahimovic, Milan. FOTO: Twitter.

I Zlatans tacktal kom nästa gliring till Milans klubbledning.
– Tack för alla gratulationer. Det är en stor ära att spela för Milan och jag hoppas få göra många fler matcher här, sa svensken med ett leende.

38-åringens kontrakt är just nu tillfälligt förlängt och avslutas när ligasäsongen tar slut. Därefter är han fri att lämna Milan som bosman.

Se videon:

LÄS MER: Knallen: VM-guldhjälten avslutar karriären – bara 29 år gammal: ”Jag är rik men ensam…”

Få våra nyhetsbrev!