Messi rasande efter förlorade ligatiteln – toksågar nu hela Barcelona: ”Vi har ingen chans…”

Real Madrid har vunnit ligatiteln.
Nu bjuder Lionel Messi på en duktig jättesågning av Barcelona.
– Vi har ingen chans, säger han efter att ha förlorat kampen mot ärkerivalen.

Under torsdagskvällen avgjordes titelkampen i Spanien. Real Madrid besegrade Villarreal och ”Los Blancos” kunde säkra 34:e ligatiteln i klubbens historia.

Barças chock

För Barcelona slutade det på värsta tänkbara sett. Man behövde vinna mot Osasuna för att hålla hoppet vid liv men åkte på en chockförlust.

Lionel Messi, Barcelona
Barcelona’s Lionel Messi reacts after the end of a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Osasuna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, July 16, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) XPK128

Hemma på Camp Nou föll man med pinsamt nog med 1-2 mot Osasuna som avlutade matchen med bara 10 spelare. Lionel Messi prickade in ett frisparksmål för att nå 23 mål den här säsongen.

Messis sågning

Men storstjärnan var rejält arg efter slutsignalen och den förlorade ligatiteln.
– Jag sa för ett tag sedan att om vi spelar så här så har vi ingen chans att vinna Champions League. Och nu visar det sig att vi inte ens kunde vinna La Liga, säger han i ett offentligt uttalande enligt spanska medier.

Lionel Messi, Barcelona
Barcelona’s Lionel Messi reacts during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Osasuna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, July 16, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) XPK110

Messi var inte alls glad över lagets prestation och sågade allt och alla.
– Den här matchen kännetecknar hur vi har spelat hela året. Vi har varit ett ojämnt lag, ett svagt lag. Madrid gjorde vad de behövde genom att vinna sina matcher, vilket är imponerande. Men vi hjälpte dem på vägen. Vi måste vara kritiska till hur vi spelat, där vi börjar med spelarna och sedan tittar på resten av klubben, säger han i sin sågning.

”Då förlorar vi”

En helt betydelselös match återstår för Barcelona i ligaspelet. Sedan väntar ett högdramatiskt Champions League-slutspel som ska avgöras på drygt två veckor.

Där Barça först har returmötet av åttondelsfinalen mot Napoli att klara av. Första mötet mellan lagen slutade 1-1 på italiensk mark.
– Vi måste ta ett djupt andetag och rensa våra huvuden på allt som har hänt sedan december. Om vi spelar så här kommer vi att förlora mot Napoli, säger en uppretad Messi.

LÄS MER: Sensationella uppgifter i England: ”Manchester United planerar ett chockdrag”

Få våra nyhetsbrev!