Zlatan Ibrahimovics nya, stenhårda attack mot storstjärnan – och hela hans familj(!): "Håll käften"

Zlatan Ibrahimovics nya, stenhårda attack mot storstjärnan – och hela hans familj(!): ”Håll käften”

Zlatan Ibrahimovic är inte rädd för att säga vad han tycker.
Nu riktar han ännu en stenhård känga till Frankrike och storstjärnan Kylian Mbappé.
– Vilka tror ni att ni är? Håll käften, säger svensken till Canal+.

Återigen är Zlatan Ibrahimovic i farten och orden haglar ur hans mun i ännu en tack. Tidigare i veckan släppte franska Canal+ en liten försmak på en längre intervju med den frispråkige svensken.

Zlatans attack

Då gick ”Ibra” till attack mot gamla hemlandet Frankrike med en rejäl passning.
– Sedan jag lämnade Frankrike har allt kollapsat, ni har ingenting att prata om längre, sa Zlatan i intervjun.
– Frankrike behöver mig. Jag behöver inte Frankrike. Det hjälper inte att ni har Mbappé, Neymar och Messi. För ni har inte gud…

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
220515 Zlatan Ibrahimovic of Milan during the Serie A game between Milan and Atalanta on May 15, 2022 in Milano. Photo: IFrancesco Scaccianoce / BILDBYRÅN / kod XZ / XZ0064

Nu har sajten goal.com fått ta del av mer material från den långa intervjun med Canal+. Och nu kommer ännu en attack mot Frankrike, fast den här gången riktar Zlatan specifikt in sig på relationen mellan hans förra klubb PSG och storstjärnan Kylian Mbappé.

LÄS MER: Brasilianske legendarens jättesågning av Neymar – rasar mot stjärnan: ”Jag mår illa när jag ser honom”

Sågar Mbappé

Tidigare i år valde 23-åringen att nobba lockropen från Real Madrid och istället skriva på nytt kontrakt med PSG. Ett beslut som gjorde unge fransosen till den bäst betalde idrottsmannen i hela världen.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zlatan Ibrahimovic, Neymar, Kylian Mbappé, PSG
PSG’s Kylian Mbappe, right, celebrates with PSG’s Neymar, after scoring his side’s second goal during the Champions League Group H soccer match between Paris Saint Germain and Maccabi Haifa, at the Parc des Princes stadium, in Paris, France, Tuesday, Oct. 25, 2022. (AP Photo/Christophe Ena) XTC124

Enligt Zlatans åsikt borde Mbappé ha lämnat Paris för Madrid.
– Han gjorde rätt val för Paris, inte för sig själv. För att han försatte sig själv i en situation där han är viktigare än klubben och klubben ger honom nycklarna till allt. Men du är aldrig större än en klubb, säger 41-åringen till Canal+.

LÄS MER: Nya bilderna på Zlatan Ibrahimovic i Italien – och egna orden från ”Ibra” som kan avslöja hans framtid?

”Håll käften”

Zlatan går till och med så långt att han även kritiserar Mbappés föräldrar.
– När ett barn blir bra så kan man lätt tjäna pengar och plötsligt blir föräldrarna advokater, agenter och tränare. Det är problemet. Du tappar din självdisciplin och kontrollen över din identitet. Med den här nya generationen tror föräldrarna, pappan och mamman, att de har blivit stjärnor, de pratar till och med i tidningarna. Men vilka tror ni att ni är? Håll käften. Det är upp till er son, spelaren, att jobba och ha disciplin, säger han till franska tv-kanalen.

Senaste tiden har flera medier rapporterat om att Kylian Mbappé är missnöjd och ångrar sitt beslut att skriva nytt kontrakt med PSG. 23-åringen vill därför lämna klubben och söka sig vidare till en annan klubbadress.

Vad tycker du om Zlatans nya attack? Dela artikeln och säg din åsikt!