Nya bilderna på Zlatan Ibrahimovic i Italien – och egna orden från ”Ibra” som kan avslöja hans framtid?

Zlatan Ibrahimovic har en lång och fin fotbollskarriär bakom sig.
Men den stora frågan är vad 41-åringen ska göra efter spelarkarriären.
Nu kan han själv ha hintat om vad han vill göra här näst.

Han har spelat fotboll i fem olika decennier nu. Zlatan Ibrahimovic började redan som knatte i slutet på 80-talet och efter några kvartersklubbar kom han till stadens stolthet Malmö FF på 90-talet.

Zlatans karriär

I början av 2000-talet blev han sedan Sveriges dittills dyraste spelarförsäljning när han lämnade landet för rekordbelopp och flyttade till Nederländerna för storklubben Ajax. Sedan dess har det blivit idel storklubbar i form av Juventus, Inter, Barcelona, Milan, PSG och Manchester United.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
220123 Zlatan Ibrahimovic of Milan during the Serie A between Milan and Juventus on January 23, 2022 in Milano. Photo: IMAGE PHOTO / BILDBYRÅN / kod XZ / XZ0048

Efter att ha skördat stora framgångar under 2010-talet är han nu inne i 2020-talet och spelar fortfarande. Så sent som i våras bidrog stjärnsvensken till att Milan återigen vann Serie A och för närvarande har Zlatan inga planer på att lägga av.

LÄS MER: Nya glädjebeskedet för Zlatan i Italien – då kan ”Ibra” göra storslagen comeback: ”Det är väldigt positivt”

Ibras framtid

41 år gammal återhämtar han sig från en knäskada och målet är att fortsätta spela i vår. Men den stora frågan är vad som händer sedan – efter spelarkarriärens slut?

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
Zlatan Ibrahimovic lever sig in för Milan. FOTO: TikTok

För vare sig han vill eller inte kommer den dagen allt närmare. Vid sidan av fotbollen är han högaktuell med både en filmroll i ”Asterix & Obelix”, en kommande tv-serie samt en hel del reklamuppdrag.

”Nytt jobb?”

Han har tidigare skrivit böcker, haft ett eget klädmärke, skapat parfymer och satt sitt namn på många andra produkter. Men nu öppnar han för en möjlig framtid inom fotbollen efter att han lagt fotbollsskorna på den berömda hyllan.

LÄS MER: Kritiserade Zlatan-statyn ska upp igen – en avgörande detalj som nu förändrar allt: ”Vi räknar med det”

På sin egen TikTok-sida har Zlatan lagt upp en video på sig själv där han tydligt gestikulerar till lagkamraterna i Milan hur han vill att de ska agera taktiskt, se videon här nedanför. Och möjligtvis hittar vi svaret på ”Ibras” framtid här – som en fotbollstränare.
”Nytt jobb?”, skriver han med egna ord till videon som publicerats, se den här nedanför.

Borde Zlatan bli fotbollstränare efter spelarkarriären? Dela artikeln och säg vad du tycker!

Se videon:

@zlatanibrahimovic

New Job? 🫣😎😉 @TikTok @tiktokcreators

♬ original sound – Zlatan Ibrahimović