Nya glädjebeskedet för Zlatan i Italien – då kan ”Ibra” göra storslagen comeback: ”Det är väldigt positivt”

Milan har fått klara sig utan Zlatan Ibrahimovic en längre tid.
Men nu kommer glädjebeskedet om svenskens skadesituation.
Som pekar mot att ”Ibra” kan göra en storslagen comeback.

I början av oktober fyllde Zlatan Ibrahimovic hela 41 år. Han har ännu inga planer på att lägga av men just nu spelar svensken inte över huvud taget.

Zlatan skadad

”Ibra” återhämtar sig fortfarande från sin tuffa knäskada som hållit honom borta från spel ända sedan maj månad. För några månader sedan genomgick han en operation för att få ordning på knäproblemen och sedan dess har Zlatan rehabiliterat sig för att återkomma till spel igen.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
220522 Zlatan Ibrahimovic of Milan celebrates after the Serie A game between Sassuolo and Milan on May 22, 2022 in Milano. Photo: IMAGE PHOTO / BILDBYRÅN / kod XZ

Det har varit en lång väg tillbaka för stjärnsvensken och Milan har fått klara sig utan sin stora ledare på planen under en längre tid. Det har ändå gått bra då regerande mästarlaget på nytt är med i toppen av Serie A med 26 poäng på 11 matcher och ligger på andraplats bakom obesegrade Napoli.

LÄS MER: Nya bilderna på Zlatan Ibrahimovic som väcker starka reaktioner i fotbolls-Sverige: ”En riktig barnrumpa”

Ibras comeback

Men nu rapporterar italienska sajten Sempre Milan om glädjebesked för Ibrahimovic. Hittills har 41-åringen inte drabbats av några komplikationer eller bakslag under rehabiliteringen och läkarteamets mål är att få svensken spelklar till den 18:e januari.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
220325 Zlatan Ibrahimović of Sweden during a training session with the national team of Sweden on March 25, 2022 in Stockholm. Photo: Jonathan Näckstrand / BILDBYRÅN / COP 94 / JN0065

Då kan Zlatan göra storslagen comeback när Milan ställs mot ärkerivalen Inter i den italienska supercupfinalen. En perfekt tillställning för anfallsstjärnan att återvända till planen igen och stjäla rampljuset i Italien.

LÄS MER: Sanningen bakom Zlatans mystiska tatueringar som chockade en hel värld – och sedan försvann spårlöst

Milans tränare Stefano Pioli hyllade nyligen Zlatan Ibrahimovic och hans beundransvärda attityd på en presskonferens.
– Han är aldrig platt i det han säger och det han gör. Det är till stor hjälp för oss alla, han bidrar med en väldigt positiv närvaro. Hans återhämtning går bra, men vägen är fortfarande lång. Han jobbar på bra, sa Milantränaren som ser fram emot att få tillbaka sin ledare på planen och i omklädningsrummet.

Ser du fram emot Zlatans efterlängtade comeback? Dela artikeln och säg din åsikt!