Zlatans nya akrobatiska supermål på träningen – som hade fått andra 39-åringar att bryta lårbenshalsen

Zlatan Ibrahimovic har gått mållös senaste två matcherna.
Men på träning visar svensken att han fortfarande är i målform.
”Ibra” slog till med ett riktigt akrobatiskt konstmål på Milan-träningen.

Det blev visserligen en fullträff i cupderbyt mot Inter men annars har Zlatan Ibrahimovic gått mållös i två raka ligamatcher. Även fast Milan var tillbaka i vinnarspåret i helgen så missade svensken återigen en straff.

Ibras målform

Zlatan står fortfarande kvar på sina tolv ligamål och Milan leder fortsatt Serie A-tabellen med två poäng ned till ärkerivalen Inter. Men när det kommer till frågetecken på ”Ibras” målform så behöver inte kritikerna säga iväg alltför mycket.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
200905 Zlatan Ibrahimovic of Milan during a friendly match between Milan and Monza on september 5, 2020 in Ferrara. Photo: Matteo Gribaudi / Bildbyrån

För nu har Ibrahimovic visat upp ett nytt konststycke på en Milan-träning. 39-åringen har gång på gång den här säsongen tystat tvivlare och visat att ålder bara är en siffra med otroliga insatser och även rena akrobatiska nummer.

Zlatans konstmål

Här är Zlatan återigen i sitt esse när han bjuder på rena konstsparken för att få in bollen i mål på Milans träning, se konstmålet här nedanför. Tidigare under karriären har vi blivit bortskämda av nästan omöjliga karatesparkar från stjärnsvensken och här är ytterligare ett bevis på att han är en mycket speciell fotbollsspelare som kan plocka fram de mest unika avsluten.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
Zlatan Ibrahimovic, Milan. FOTO: Instagram.

På Instagram har Zlatan lagt ut målet från träningen och använder bara ett enda ord för att beskriva akrobatessen.
”Ninja”, skriver han tillsammans med videon.

Kanske kan det här supermålet på träningen sätta igång målformen i matchspelet också. För en Zlatan med självförtroende framför mål är rent livsfarligt, det vet vi alla redan.

Se målet:

LÄS MER: När Zlatan utmanades på landslagsträningen – och fullständigt ägde alla med stor show inför barnen

Få våra nyhetsbrev!