När Zlatan utmanades på landslagsträningen – och fullständigt ägde alla med stor show inför barnen

Zlatan Ibrahimovic älskar att vinna.
Även när det handlar om något så oskyldigt som en avslappnad lek på en träning.
För när det finns en publik av barn på läktaren så bjuder ”Ibra” alltid på en show.

Han är Sveriges främsta fotbollsspelare genom tiderna. Men framförallt har Zlatan Ibrahimovic gjort sig känd för att vara en vinnarskalle ända ut i fingerspetsarna.

Ibra en vinnare

Han hatar verkligen att förlora och älskar att vinna mer än allt annat. Det har tagit honom till den absoluta världstoppen inom fotboll och ett tydligt bevis på hans vinnarskalle är att ”Ibra” fortfarande spelar på högsta nivå som 39-åring.

Zlatan Ibrahimovic, landslaget
Zlatan Ibrahimovic på svenska landslagsträningen. FOTO: Youtube.

Den här säsongen har Zlatans vinnarskalle förvandlat Milan till ett topplag igen som för första gången på många år gör upp om ligatiteln igen. Mycket tack vare ledaren Ibrahimovic som inspirerar sina lagkamrater till att vinna och nå framgång.

Zlatans show

Efter målsuccén i Milan är Zlatan även högaktuell för en svensk landslagscomeback. Då minns vi tillbaka till en särskild landslagsträning från 2014 när Ibrahimovic också visade prov på sin vinnarskalle i Blågult.

En högst oskyldig och avslappnad tävling anordnas efter en landslagsträning på Friends Arena och Zlatan går verkligen all in för att bjuda på en show. Framför ett av målen radar landslagsspelarna Ibra, Ola Toivonen, Tobias Hysén, Erkan Zengin, Jimmy Durmaz och tränaren Marcus Allbäck upp sig för att tävla i en ”crossbar challenge”.

Barnens jubel

Lagkamraterna i landslaget gör helt enkelt upp om vem som kan träffa ribban och Zlatan in och äger alla fullständigt. Och det till jublet av en riktigt härligt hejarklack bestående av barn på läktaren, se videon här nedanför.

Zlatan Ibrahimovic, landslaget
Zlatan Ibrahimovic på svenska landslagsträningen. FOTO: Youtube.

De andra landslagsspelarna kan bara skratta åt uppvisningen från Ibra och faktumet att de själva inte ens träffar en enda gång… Medan Zlatan radar upp ribbträffarna och den här videon har setts nästan tre miljoner gånger på Youtube.

Se videon:

LÄS MER: Fyra overkliga passningar som bevisar att Zlatan är från en helt annan planet

Få våra nyhetsbrev!