Zlatans klockrena hälsning till italienske guldhjälten efter EM-finalen: ”Du har redan förstått…”

Han blev stor guldhjälte för Italien i EM-finalen.
Direkt efter kom en klockren hälsning från Zlatan Ibrahimovic.
”Ett år med mig och du har redan förstått”, skrev svensken på Instagram.

På söndagskvällen blev Gianluigi Donnarumma stor matchvinnare för Italien när de slog England i straffläggningen och vann EM-guld. Unge italienaren imponerade återigen mellan stolparna och räddade två avgörande straffar för Italien.

EM-guldhjälte

Donnarumma utsågs även till turneringens MVP och blev både den yngsta någonsin att vinna priset samt den första målvakten att utses till ”turneringens bästa spelare”. Självklart var han enormt glad efter den högdramatiska EM-finalen.
– Ni alla vet var vi startade från och vi förtjänade det här till fullo. Det tidiga målet kunde ha dödat oss, men det är inte dem vi är. Vi är de som aldrig ger upp, sa 22-åringen till italienska Rai efter guldjublet.

Italien, EM 2021
Italien vinner EM-guld. FOTO: Instagram.

Det kom även en fin liten hälsning från självaste Zlatan Ibrahimovic efter EM-guldet. ”Ibra” är lagkamrat med Donnarumma i Milan och passade på att gratulera men även bjuda på en gliring efter finalsegern.

Zlatans ord

Zlatan hälsar och gratulerar med följande ord till Donnarumma på Instagram.
”Ett år med mig och du har redan förstått”, skriver han till italienaren.
”Varsågod”.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
210509 Zlatan Ibrahimovic of Milan during the Serie A match between Juventus and Milan on May 9, 2021 in Turin. Photo: Nicolo’ Campo / BILDBYRÅN

Gianluigi Donnarumma anses vara en av världens bästa målvakter just nu och har varit en gigant mellan stolparna under EM. Men till hösten blir det annorlunda då det står klart att världsmålvakten lämnar Milan gratis i sommar.

”Är inte Ibra”

Vilket Zlatan tycker är oerhört tråkigt.
– Väldigt. Du frågade mig tidigare om spelare tjänar för mycket pengar och nu ställer jag mig frågan: Vad är Donnarumma värd? Han är fostrad i Milan och kunde varit målvakt i klubben i 20 år, eller kanske inte i 20 år till – han är inte Ibra, sa Zlatan i en intervju med La Gazzetta dello Sport i början av sommaren.

Det mest talar för att Donnarumma flyttar till Frankrike och spelar i PSG kommande säsong.

LÄS MER: Engelska stjärnans ärliga ord – avslöjar sanningen om vad som hände innan straffarna och rasar mot ikonen

Få våra nyhetsbrev!