Zlatans avgörande ord i natt – vill tillbaka till Europa: ”Hade inte tackat nej till dom”

.

Zlatan Ibrahimovic öser in mål i USA just nu.
Men nu öppnar 38-åringen för en återkomst till Europa igen.
– Jag kan fortfarande göra skillnad på högsta nivå, säger han i en livesändning på Facebook.

Med mäktiga 28 mål på 27 matcher har Zlatan Ibrahimovic tystat alla kritiker och fullständigt exploderat i USA. Han har även varit högst bidragande till att Los Angeles Galaxy spelar slutspel för första gången sedan 2016.

Zlatan öppnar för Europa

Men när 2019 tar slut tar även Zlatans nuvarande kontrakt slut. Och framtiden är rejält oviss för stjärnsvensken.
– Jag trivs jättebra här. De har tagit hand om mig och min familj på ett bra sätt och vi trivs med tillvaron i Los Angeles, säger Ibrahimovic i en livesändning av spelbolaget Bethard på Facebook i natt.

Zlatan Ibrahimovic, Los Angeles Galaxy
190413 Zlatan Ibrahimovic of LA Galaxy during the MLS regular season football match between LA Galaxy and Philadelphia Union on April 13, 2019 in Los Angeles.
Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87922

Zlatan ger även besked om framtiden i livesändningen i natt. Där han verkligen öppnar för en flytt tillbaka till Europa.
– Fokusera inte på min ålder. Jag känner fortfarande att jag kan göra skillnad på högsta nivå. Jag väntar bara på rätt erbjudande. Vi får titta på det, säger 37-åringen.

Zlatans ord om Malmö FF

Så klart öppnar även ”Ibra” för en flytt tillbaka till förra klubben Manchester United. Som det tidigare ryktats så mycket om.
– Många hade blivit glada om jag gått tillbaka dit. Det är alltid en stor ära att få spela i en klubb som United. Ingen spelare hade tackat nej till en sådan möjlighet att få spela där. Men jag har mer att uträtta här och just nu finns det inget på bordet, säger han.

Zlatan Ibrahimovic, Los Angeles Galaxy
190413 Zlatan Ibrahimovic of LA Galaxy during the MLS regular season football match between LA Galaxy and Philadelphia Union on April 13, 2019 in Los Angeles.
Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87922

Men han stänger definitivt dörren för en av sina gamla klubbar. Nämligen en återkomst till Malmö FF.
– Jag ser det inte hända. Jag hade en kort och framgångsrik tid i Sverige och jag tror det var menat så, att jag skulle glänsa utanför Sverige och sätta Sverige på kartan. Jag ser inte mig själv komma tillbaka. Jag vill inte starta kaos i svensk fotboll igen. Jag har redan gjort det, säger han.

Se hela livesändningen:

LÄS MER: Jättekris i storklubben – då kan Zlatan göra sensationell comeback: ”En chock”

Trovärdiga uppgifter: Storklubben vill ha Zlatan Ibrahimovic – ska nu erbjuda kontrakt