Zlatan pikar Granqvist – och avslöjar sin medverkan på Fotbollsgalan: "Kungen kommer vara där"

Zlatan pikar Granqvist – och avslöjar sin medverkan på Fotbollsgalan: ”Kungen kommer vara där”

På måndag är det dags för Fotbollsgalan – med Zlatan Ibrahimovic.
– Kungen kommer vara på plats. Utan mig blir det inga publiksiffror, säger Zlatan Ibrahimovic till Sportbladet.

På måndag är det äntligen (?) dags för den årliga Fotbollsgalan. En av profilerna som kommer vara på plats: Zlatan Ibrahimovic.
I en intervju med Sportbladet meddelar Galaxy-stjärnan att han kommer medverka.
– Kungen kommer vara på plats. Utan mig blir det inga publiksiffror. De är tvungna att höja tittarsiffrorna så jag kommer vara på plats. Det kommer hända saker på plats. För utan mig är det ingen show, säger han.

Nominerad till Årets forward

Zlatan – som vunnit Guldbollen makalösa 11 gånger – är nominerad till priset Årets forward. Han slåss med Ola Toivonen och Saman Ghoddos om att ta hem utmärkelsen.

Vem som ska ta hem Guldbollen verkar han dock osäker på.
– Jag vet inte vem som ska vinna. Vem har glänst? Jag tror att man måste vara med i landslaget, men jag vet inte riktigt hur de tänker, säger Zlatan.

”Menar inget illa”

Som också skickar iväg en liten passning till Andreas Granqvist, som tog hem priset förra året.
– Förra året vann ”Granen” med motiveringen att han hade kvalat in till Europa League. En annan (Zlatan själv) vann Europa League. Vad är motiveringen? Jag menar inget illa och det är inget personligt men allt handlar om hur de kollar på det, säger Zlatan.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/C7LG5v_FJAgmlWiQlBXZOEKOoK8jKTWH17RGSazMkasUTbLyrDyVkYIqNkxK89Bo?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]