Zlatan Ibrahimovics plötsliga utspel – får alla Milan-fans att drömma med kryptiska meddelandet

Zlatan Ibrahimovic har avslutat karriären.
Men nu får han Milan-fansen att drömma – med ett kryptiskt meddelande.
”Finns det en chans!?”, skriver Milan-sajten SempreMilan.

Trots att Ibrahimovic har passerat 40-årsgränsen så kom beskedet som en bomb. Många hade räknat med att han skulle lämna Milan men fortsätta karriären någon annanstans, och det saknades inte rykten om potentiellt intresserade klubbar.

Hintar om återkomst

Men efter den sista matchen för säsongen så gick Ibrahimovic ut på San Siros gräsmatta, inför Milan-fansen, och lämnade sitt avsked till fotbollen. Efter två decennier inom världsfotbollen så har Ibrahimovic gjort sitt, och Sveriges största fotbollsspelare genom tiderna är numera pensionerad.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
230604 Zlatan Ibrahimovic of AC Milan during his honoring after the Serie A football match between AC Milan and Hellas Verona on June 4, 2023 in Milan. Photo: Matteo Gibraudi / BILDBYRÅN / kod XZ / XZ0108

Men sedan beskedet så har uppgifterna om hans eventuella framtid inom fotbollen avlöst varandra. Landslaget och svenska fotbollsförbundet har varit tydliga att man vill se Ibrahimovic i någon slags roll, men det har även Milan varit. Zlatan sägs till och med blivit erbjuden rollen som ”klubbchef”, där han skulle agera som en länk mellan den sportsliga ledningen och spelartruppen.

LÄS MER: Zlatan Ibrahimovics stora sågning av David Beckham – hans fyra ord som inte var menade att lämna rummet

Orden som får fansen att drömma

Och nu spär Ibrahimovic själv på ryktena om en eventuell ledarroll inom Milan. På sociala medier har Zlatan själv lagt ut en bild där han står och tar emot Milan-fansens hyllningar, och till bilden så skriver han, kort och gott: ”Believers”. Och Milan-fansen var inte sena på att börja drömma en eventuell återkomst för den svenske legendaren.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
230604 Zlatan Ibrahimovic of AC Milan during his honoring after the Serie A football match between AC Milan and Hellas Verona on June 4, 2023 in Milan. Photo: Matteo Gibraudi / BILDBYRÅN / kod XZ / XZ0108

Sedan Milans säsong avslutades har legendaren Paolo Maldini fått lämna sin roll. Den var lik den som Ibrahimovics uppges blivit erbjuden, vilket bara spär på ryktena än mer. Ibrahimovic har under de senaste åren hyllats enormt för sina ledaregenskaper i Milans omklädningsrum, och därför har klubben varit så benägna om att behålla honom i någon slags roll.

LÄS MER: Därför står Zlatan Ibrahimovic i tacksamhetsskuld till Ronnie Hellström efter okända rådet: ”Han frågade mig”