Zlatan Ibrahimovics nya, kaxiga hån mot rivalen – och klockrena hälsning till världen efter operationen

Zlatan Ibrahimovic har opererat knät.
Men han är inte direkt lugn på sociala medier för det.
Nu har han skickat en hälsning till världen – där han bland annat tokhånar rivalen Inter.

När Zlatan Ibrahimovic återvände till europeisk toppfotboll efter sejouren i USA så hade han ett tydligt mål. Han sa direkt att han skulle ge Milan sin första Scudetto sedan 2011, och den här säsongen så lyckades han – och laget – med bedriften.

Hälsning till världen

Efter en rafflande ligasäsong så stod Milan som mästare, och firandet visste inga gränser. Ibrahimovic gick ut med champagne och cigarr, och höll bland annat ett hyllat tal i omklädningsrummet, där han sa att ”Italien tillhör Milan”. Ibrahimovic har hyllats för sitt ledarskap i den unga Milan-truppen, men på planen bidrog han inte mest av alla.

Efteråt kom förklaringen, då Ibrahimovic under det senaste halvåret spelat helt utan främre korsband, och med en trasig minisk. Nu har han opererats, och han blir borta i upp till åtta månader, men det stoppar honom inte från att fortsätta håna rivalen Inter, och att skicka kaxiga hälsningar till världen.

Klockrena videon

Ibrahimovic la under onsdagen ut en video på sina sociala medier, där han klippt ihop flera svar han gett i intervjuer. Den första frågan är om Inter förtjänar Scudetton, varpå han svarar ”nej”. I videon syns det även hur Ibrahimovic säger att Inter aldrig hade vunnit Scudetton förra året om han varit med hela säsongen.

I klippet finns även bilder på Ibrahimovics firande efter ligatiteln, och från det så hyllade talet i omklädningsrummet. Han har även skrivit texten ”Jag pratar, jag går”, till klippet. Även om han just nu rehabiliterar sitt knä så tycks ingen kunna stoppa honom från att håna sina fiender.

LÄS MER: Mika Zibanejads nya toksuccé i överkörningen – är nu den bästa sedan Wayne Gretzky(!)