Zlatan Ibrahimovics generösa gest till hela Milans trupp – köpte lyxgåva i present till samtliga lagkamrater(!)

Zlatan Ibrahimovic gör succé på planen.
Och det är lätt att förstå om han gör succé även i omklädningsrummet.
Nu har svensken nämligen köpt presenter – till samtliga lagkamrater.

Zlatan Ibrahimovic har gjort sanslös succé i Milan sedan flytten till Italien från USA vid årsskiftet. Svensken har med sitt fruktade målskytte förvandlat Milan till en toppklubb igen, och under hösten har han växlat upp ytterligare och han har snittat fler än en mål per match.

Hyllats enormt

Milan leder för tillfället Serie A och det är Zlatan som nämns som huvudanledningen till det. Men det är inte bara för målgörandet som forwarden hyllas så mycket av lagkompisar, tränare och experter – det är för beteendet på och utanför planen.

201017 Zlatan Ibrahimovic of Milan celebrates scoring his first goal during the Serie A football match between Inter and Milan on October 17, 2020 in Milano. Photo: Daniele Buffa / BILDBYRÅN

Ibrahimovic är nämligen den stora ledaren och han sägs verkligen styra omklädningsrummet med järnhand. Svensken hyllas ständigt av sina lagkamrater för vad han gör på planen och vad han, med sin erfarenhet, lär dem utanför den – och nu får Ibrahimovic stora tack efter en fin gåva mot samtliga spelare i Milan.

Fina gesten

På sociala medier har nämligen flera av hans lagkamrater tackar Ibrahimovic – för att han gett samtliga ett Playstation 5 i present.

”Thanks GOAT for the gift”, skriver anfallspartnern Rafael Leao på Instagram, samtidigt som bland andra Mateo Musacchio and Samu Castillejo nöjer sig med ”Grazie”.

Foto: Twitter

Hur Ibrahimovic fått tag i spelkonsolerna är dock oklart, då många runtom i världen verkligen haft problem med just det. I Sverige har mängder av spelfantaster fått acceptera att tvingas vänta till 2021 med att få sin konsol, då leveranserna varit så pass få. I veckan har sajter haft nya släpp, men det har handlat om minuter innan konsolerna sålt slut på nytt, och nu väntas inga nya levereras till Sverige det här året.

LÄS MER: Mourinhos hyllning: ”En 40-åring har inte samma potential som en 20-åring – om du inte är Zlatan”

Få våra nyhetsbrev!