Zlatan Ibrahimovics brutalt ärliga ord om Cristiano Ronaldo – ”Ibra” säger precis vad han känner: ”Du kan inte göra så”

Cristiano Ronaldo har rört upp känslor i fotbollsvärlden.
Eter sina svaga insatser och uppmärksammade tårar i fotbolls-EM.
Zlatan Ibrahimovic säger precis vad han tycker om storstjärnan.

Fotbolls-EM 2024 har hittills varit en besvikelse för Cristiano Ronaldo. 39-åringen kom till mästerskapet i Tyskland med stora förväntningar på sig men hittills har han inte lyckats motsvara dem.

Ronaldo i EM

Ronaldo är fortfarande mållös efter fyra matcher och har hittills bara bidragit med en assist för Portugal. Trots att han tagit hand om både frisparkar och en straff så har han inte lyckats spräcka sin målnolla.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo, fotboll
131115 Sveriges Zlatan Ibrahimovic tackar Portugals Cristiano Ronaldo efter playoff-matchen i VM-kvalet mellan Portugal och Sverige den 15 november 2013 i Lissabon. Foto: MARCUS ERICSSON / BILDBYRÅN / kod ME / 82589

Den portugisiske storstjärnan har fått utstå hård kritik genom turneringen och allt tog till en helt ny nivå när han grät under förlängningsdramat mot Slovenien i åttondelsfinalen.

Zlatans åsikt

Cristiano Ronaldo rör alltid upp känslor i fotbollsvärlden och de flesta har väldigt starka åsikter om honom. En av dem är svenske storstjärnan Zlatan Ibrahimovic, som har haft sina duster med ”CR7”.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zlatan Ibrahimovic, fotboll
230321 Zlatan Ibrahimovic of the Swedish national football team during a training session on March 21, 2023 in Stockholm. Photo: Jonathan Näckstrand / BILDBYRÅN / COP 94 / JN0104

Zlatan har bland annat riktat kritik mot fotbollsspelare, Ronaldo framförallt, som flyttar till Saudiarabien i slutet av sina karriärer för att tjäna pengar.
– Jag hade också ett erbjudande från Saudiarabien, men det handlar om vad man vill ha? Vad har du för plan? Vissa spelare måste avsluta sina karriärer på den stora scenen för att kunna lägga av på topp. Du måste bli ihågkommen för din talang, inte för vad du har tjänat. Jag tycker att vissa spelare som når en så hög nivå, de måste avsluta på den största scenen, sa ”Ibra” i en intervju med tv-profilen Piers Morgan.
– Du kan inte gå ned en nivå och avsluta karriären på det sättet. Men vissa spelare känner att de behöver tjäna mer pengar för att de inte har fått ihop tillräckligt.

LÄS MER: Cristiano Ronaldo i blåsväder under fotbolls-EM – kan nu straffas av Uefa efter olämpliga agerandet: ”Det är olagligt”

Redan när Ronaldo skrev på för Juventus och flyttade till Italien 2022 hade Zlatan åsikter.
– Är det en utmaning för honom att gå till Juventus? Ett lag som vunnit Serie A sju år i rad…, sa svensken då.

Tidigare har Zlatan Ibrahimovic även sagt följande ord på en fråga om Cristiano Ronaldo: ”Det finns bara en Ronaldo och han är brasiliansk”.

Vad tycker du egentligen om Cristiano Ronaldo? Dela artikeln och säg din åsikt!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev