Zlatan Ibrahimovic pekar ut vilka som vinner VM – går emot storfavoriten helt: ”Det är redan förutbestämt”

På söndag är det dags för VM-final i fotboll. Argentina är redan klart för final och kommer att ställas mot vinnaren mellan Frankrike och skrällnationen Marocko.
Och för Zlatan Ibrahimovic råder det inga tvivel om vem som kommer ta hem pokalen.
– Det kommer inte som en överraskning, säger ”Ibra”.

På söndag ska Argentina och vinnaren mellan Frankrike och Marocko göra upp om det som är det allra ädlaste inom fotbollsvärlden, nämligen ett VM-guld. Argentina inledde mästerskapet i Qatar med att chockartat förlora mot Saudiarabien, men har sedan dess imponerat och efter tisdagens seger över Kroatien stod det klart att man kommer spela VM-final.

Zlatans favorit

Mycket tack vare superstjärnan Lionel Messi som för närvarande ligger i delad skytteligaledning med Frankrikes Kylian Mbappé. Ett Frankrike som under onsdagskvällen tar sig an superskrällen Marocko i sin semifinal.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic. FOTO: Bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic och det svenska landslaget finns som bekant inte med i mästerskapet – men svensken har givetvis full koll ändå. Och för ”Ibra” råder det inget tvivel om vem som till sist kommer stå med VM-pokalen i hand.

LÄS MER: Zlatan bryter tystnaden om Cristiano Ronaldo – första orden efter storstjärnans avsked till Manchester United

”Är förutbestämt”

Ibrahimovic och Messi kamperade ihop i FC Barcelona under säsongen 2009-2010, när klubben bland annat tog hem ligatiteln. Och även om de båda storstjärnorna kanske inte alltid var de godaste av vänner under tiden i Spanien så tror Zlatan på sin forne lagkamrat i VM.
– Jag tror att det redan är förutbestämt vem som kommer vinna, och ni vet vem jag menar. Lionel Messi kommer lyfta bucklan, det är redan bestämt, säger Ibrahimovic enligt Daily Mail.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic. FOTO: Bildbyrån

Svensken passar även på att skicka en hyllning till Marocko, som är det första afrikanska landet i VM-historien som tagit sig till semifinal. Detta efter att ha slagit ut nationer som Spanien och Portugal.
– Jag är lite överraskad, men man ska komma ihåg att det är ett bra lag och en bra nation. Folk gillar överraskningar, de vill att såna saker ska ske, säger han.

LÄS MER: Ingemar Stenmarks dotter Iza, 15, avslöjar starka orden om hennes pappa – har tröttnat: ”Jag tycker inte att…”