Zlatan förklarar obscena hångesten i natt: ”Inte för att vara respektlös, men…”

Los Angeles Galaxy åkte ur MLS-slutspelet i natt.
Då lämnade Zlatan Ibrahimovic säsongen – och kanske USA – med en obscen hångest.
Mot en motståndarsupporter.

Zlatan Ibrahimovic gjorde både mål och assist i natt. Men det räckte ändå inte mot Los Angeles FC som vann nattens derby i kvartsfinalen med 5-3.

Zlatans obscena gest i natt

Los Angeles Galaxy fick lämna MLS-slutspelet och när Zlatan lämnade planen hånades han av motståndarsupportrarna. Då svarade svensken med en obscen gest som svar mot LAFC-fansen, se gesten här nedanför.

Zlatan Ibrahimovic, Los Angeles Galaxy
Zlatan Ibrahimovic, Los Angeles Galaxy. FOTO: Twitter

TV-kamerorna fångade Zlatans gest och det blev rejält uppmärksammat.
– Är det här sista uttåget av en av de största gladiatorerna som världen skådat? Om det är så, görs det med en gest han kan få ångra, sa engelska kommentatorn i natt.

”Inte för att vara respektlös”

Efter matchen fick 38-åringen så klart frågor om gesten och då svarade Zlatan och förklarade sig.
– Dom sa något. Inte för att vara respektlös men det här är som en träning för mig. Arenan är för liten för mig. Jag är van att spela framför 80 000. Det här är en ”walk in the park”, sa Zlatan enligt LA Times. 

Zlatan Ibrahimovic, Los Angeles Galaxy
190413 Zlatan Ibrahimovic of LA Galaxy during the MLS regular season football match between LA Galaxy and Philadelphia Union on April 13, 2019 in Los Angeles. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87922

Nu är den stora frågan om Zlatan lämnade MLS och USA i sin allra sista match med den här gesten. Det mesta talar för att det blir så för svensken med utgående kontrakt.

Se Zlatans obscena gest:

LÄS MER: Zlatan Ibrahimovics stora mardröm i natt – kan nu ha spelat sin allra sista match