Zlatan bryter tystnaden om framtiden – första orden om när han gör comeback: ”Det kommer bli brutalt”

Hela Milan väntar på Zlatan Ibrahimovics efterlängtade comeback.
Nu bryter stjärnsvensken tystnaden och avslöjar framtiden.
– Det kommer att bli brutalt, säger han till Gazzetta dello Sport.

Han har inte spelat en fotbollsmatch sedan ett 18 minuter långt inhopp mot Sassuolo den 22 maj. Men Zlatan Ibrahimovic vägrar att ge upp hoppet för det.

”Ibra” saknas

Svenske storstjärnan fyller 41 år om mindre än en månad men är trots tuffa skadebekymmer fortfarande hungrig för att återvända till fotbollsplanen igen. Medan regerande mästarlaget Milan fått en fin start på nya säsongen och är i delad serieledning efter sex omgångar så har ”Ibra” mest synts till på läktaren där han stöttat laget.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
220522 Zlatan Ibrahimovic of Milan celebrates after the Serie A game between Sassuolo and Milan on May 22, 2022 in Milano. Photo: IMAGE PHOTO / BILDBYRÅN / kod XZ

Det är ännu osäkert när Zlatan kan återvända till fullt matchspel igen men Milan längtar verkligen efter sin favoritspelares återkomst. En som inte gör det är klubbikonen Zvonimir Boban som nyligen uttalade sig om att svensken bör lägga ned fotbollskarriären.

Zlatans löfte

När Ibrahimovic i dagarna lanserade en ny klädkollektion så gav anfallsstjärnan svar på tal om framtiden och att eventuellt sluta.
– Det beror på. Om jag ser en spelare som är starkare än jag, då kommer jag sluta. Men jag har inte sett den spelare ännu, säger han till italienska tidningen Gazzetta dello Sport, enligt Fotbollskanalen.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
220325 Zlatan Ibrahimović of Sweden during a training session with the national team of Sweden on March 25, 2022 in Stockholm. Photo: Jonathan Näckstrand / BILDBYRÅN / COP 94 / JN0065

Zlatan bryter även tystnaden om återkomsten och när folk kan förvänta sig att han spelar fotboll igen.
– Det kommer ni att märka. När jag kommer tillbaka kommer det att ge eko, det kan ni vara säkra på. Det kommer att bli brutalt, säger han i ett kaxigt löfte.

Enligt italienska uppgifter väntas Zlatan Ibrahimovic återvända igen till januari nästa år. Där siktet är inställt på att spela Champions League-slutspelet med Milan och en sista chans att nå den åtråvärda titeln som han saknar i pokalskåpet.

När tror du Zlatan gör comeback igen? Dela artikeln och ge din åsikt!

LÄS MER: Underbara bilderna på Zlatan – fansen bara tokälskar det han gör på läktaren under Milans måstematch