Underbara bilderna på Zlatan – fansen bara tokälskar det han gör på läktaren under Milans måstematch

AC Milan vann årets första derby mot Inter.
Zlatan Ibrahimovic satt på läktaren, men var inte lugn för det.
Nu sprids bilder på svenskens agerande vid sidan av planen – och fansen bara älskar det.

Matcherna mellan Milan och Inter är säsongens kanske mest intressanta i den italienska ligan. De båda lokalrivalerna är stora antagonister, och det är alltid heta känslor och mycket på spel när lagen möts.

Viktiga vinsten

Det är lätt att ana att det är matcherna som Zlatan Ibrahimovic brinner för som mest också, och för något år sedan var svensken inblandad i en rejäl dust med Inters Romelu Lukaku under en av matcherna. Nu är Ibrahimovic skadad, så han fick följa matchen mot Inter från läktaren. Och som han gjorde det.

Foto: Twitter

Milan vann matchen med 3-1, och på läktaren hade Zlatan Ibrahimovic total show. Flera videoklipp på svensken har blivit virala, och det är lätt att förstå varför han är så omtyckt i Milan, så mycket som han lever sig in i matcherna. Klippen på Ibrahimovic älskas av supportrarna, och visar verkligen på vilken ledare han är för detta unga Milan-lag.

Klippet fansen älskar

I ett klipp har Ibrahimovics agerande på läktaren klippts ihop, och det är verkligen underbar tittning. Under matchen hinner Ibrahimovic ta selfies med bollkallar och diverse unga supportrar, men han lever sig även in på sällsynt sätt. Han ställer sig upp och ger ilskna instruktioner till lagkamrater – men han firar även filt varje chans han får.

Foto: Twitter

Ibrahimovic hoppas vara tillbaka efter sin knäoperation i januari, och sägs redan ha ställt in siktet för vilken match han vill göra sin stora återkomst. Den 18 januari möts nämligen Milan och Inter igen, då i Supercoppa Italiana, och då hoppas alla att Ibrahimovic är med på planen som en extra krydda.

LÄS MER: Melwin Lycke Holm avslöjar nu okända problemen – som plågat honom länge: ”Jag är alltid rädd”