Zlatan avslöjar klockrena vadet med Lukaku i United: ”Jag ger dig 50 pund om…”

Nuförtiden spelar Zlatan Ibrahimovic och Romelu Lukaku i Milan och Inter.
Men det fanns en tid då duon spelade ihop i Manchester United.
Och då ville Zlatan göra Lukaku bättre – genom att slå vad.

I söndags kväll möttes Zlatan Ibrahimovic och Romelu Lukaku i det stekheta Milanoderbyt. De tidigare Manchester United-lagkamraterna gjorde även var sitt mål i matchen men det var Lukaku som blev den stora vinnaren i 4-2-vinsten.

Ville hjälpa Lukaku

Belgaren har fått en riktig drömstart hos Inter och pangat in hela 17 mål på 23 matcher i Serie A hittills under säsongen. Men ändå fortsätter han att få kritik från många.

Romelu Lukaku
200209 Romelu Lukaku of Inter celebrates after the Serie A match between Inter and Milan on February 9, 2020 in Milano. Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92444

Med anledning av Lukakus bristande teknik och svaga förstatouch. Och det var något som Zlatan faktiskt försökte hjälpa sin lagkamrat med under tiden i United.

Zlatans vad i United

”Ibra” avslöjar att han faktiskt erbjöd Lukaku ett klockrent vad på 50 pund.
– Det jag kan säga om Romelu är att förvänta er inte bra teknik av honom, men har han sin främsta kvalitet i råstyrkan. Om han bara hade lyssnat på mig…, sa Zlatan i en intervju med Gazzetta dello Sport i höstas.
– I Manchester United slog vi vad: ”Jag ger dig 50 pund för varje bra förstatouch du gör”.

Zlatan Ibrahimovic
170524 Manchester Uniteds Zlatan Ibrahimovic under finalen i Europa League mellan Ajax och Manchester United den 24 maj 2017 i Stockholm. Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN / kod LT / 87462

Då svarade Lukaku följande:
– ”Vad vinner jag om jag sätter alla?”. Jag svarade att han inte får någonting utan att han helt enkelt blir en bättre spelare. Men han accepterade aldrig vadet, han kanske var rädd att förlora. Skämt åsido, Lukaku har en galen hunger att visa upp sig för världen och jag är säker på att han kommer att göra det i Inter, sa Zlatan inför Lukakus flytt till Inter.

Men i helgen fick ändå Romelu Lukaku det sista skrattet när han gjorde 4-2-målet som sänkte både Zlatan Ibrahimovic och Milan.

LÄS MER: Nya uppgifter: Zlatan utsatt för rasistisk attack – mitt under Milanoderbyt