VM 94-legendaren Håkan Milds stenhårda sågning av England inför VM-kvartsfinalen

VM 94-legendaren Håkan Milds stenhårda sågning av England inför VM-kvartsfinalen

England gjorde det omöjliga och vann äntligen en straffläggning i VM.
Men svenske VM 94-legendaren Håkan Mild är ändå inte imponerad och sågar nu England stenhårt.
– Det är bortskämda ungdomar som tjänar multum…, säger Mild till GP.

ANNONS: Tidsbegränsat erbjudande på 500% i välkomstbonus upp till 500 kronor! Sätt in 100 kronor – och få hela 600 kronor att spela för. Klicka här för att lägga ditt spel direkt

Efter att ha vunnit sin allra första straffläggning i VM någonsin är England nu klart för kvartsfinal i VM 2018. Här näst väntar Sverige på vägen till det där VM-guldet som engelsmännen alltid förväntar sig att vinna vart fjärde år.

Och som vanligt är hela England rejält segervissa inför mötet med Sverige och hybrisen är verkligen på topp. Men en som inte alls är imponerad av England hittills under VM är svenske VM 94-legendaren Håkan Mild.

”Kan inte bli bättre”

Mild, som är expertkommentator på Radiosporten, är väldigt glad över att det blev just England och inte Colombia som Sverige får möta i kvartsfinalen.
– England… Det kan inte bli bättre! Man är uppväxt med engelsk fotboll i Tipsextra. Skitkul, säger förre landslagsmittfältaren till GP.

Och är det någon som verkligen vet hur man ska sänka England så är det just Mild. Han är med sina tre fullträffar mot England den svensk som gjort näst flest mål mot engelsmännen, efter Zlatan Ibrahimovic.

Mild sågar England

Nu tror han helt och hållet på svensk seger på lördag och bjuder på en riktig storsågning av det engelska landslaget.
– De tror att de är så jäkla bra. Det är de inte… Det är inte så att man blir livrädd när man ser laget. Det passar Sverige bra, säger Mild till GP.
– Går det emot England är de rätt begränsade. Det är bortskämda ungdomar som tjänar multum. De har inte den totala desperation som krävs.

ANNONS: Missa inte! Just nu får alla nya spelare 500 procent upp till 500 kronor. Sätt in 100 kronor och få hela 600 kronor att spela för. Gäller endast via den här länken!

Dela artikeln om du håller med VM 94-legendaren Håkan Mild!

LÄS MER: Allt du behöver veta om fotbolls-VM 2018!

Skandalmålvakten Hope Solos nya utspel(!) mot Sverige – ger sig på VM-hjältarna