Skandalmålvakten Hope Solos nya utspel(!) mot Sverige – ger sig på VM-hjältarna

Skandalmålvakten Hope Solos nya utspel(!) mot Sverige – ger sig på VM-hjältarna

I OS 2016 gick skandalmålvakten Hope Solo till attack mot Sveriges damlandslag.
Nu är amerikanskan igång igen – och ger sig på herrlandslaget.
– Det här var Sveriges sista seger i VM, säger Solo i tv-kanalen RTE.

ANNONS: Tidsbegränsat erbjudande på 500% i välkomstbonus upp till 500 kronor! Sätt in 100 kronor – och få hela 600 kronor att spela för. Klicka här för att lägga ditt spel direkt

Under OS i Rio de Janeiro 2016 lyckades svenska damlandslaget skrälla rejält och slå ut jättefavoriten USA i kvartsfinalen. Tack vare en mästerlig defensiv mot amerikanskorna gick man vidare efter straffavgörande.

Hope Solos VM-utspel

Det fick skandalmålvakten Hope Solo att koka av ilska och gå till attack mot Sverige.
– Jag tycker att vi mötte ett gäng fegisar. Det bästa laget vann inte i dag. Jag tror inte de går längre i turneringen. De var väldigt fega, sa Solo för två år sedan.

Solo straffades stenhårt för utspelet och stängdes av från allt landslagsspel. Vilket ledde till att amerikanskan la ned fotbollskarriären helt.

Men nu skapar hon rubriker igen – genom att hoppa på Sverige ännu en gång. Nu ger hon sig på svenska herrlandslaget också efter deras bragdinsats i VM.

Sågar Sverige – igen

Efter Sveriges vinst mot Schweiz i går dömer Solo ut Janne Anderssons lag fullständigt. På grund av den defensiva taktiken.
– Det är ingen direkt skräll. De har spelat på samma sätt i varenda match. Och om du är bra på något, så håller du fast vid det, säger Hope Solo som är VM-expert i irländska tv-kanalen RTE.
– Det är effektivt, men jag måste ändå fråga: Kommer det att ta dem hela vägen? Jag kan inte tänka mig att de kommer att vinna en VM-final. Och jag tror att det här var deras sista seger i VM. Det behövs fler alternativ på mittfältet och i anfallet för att vinna ett VM.

ANNONS: Missa inte! Just nu får alla nya spelare 500 procent upp till 500 kronor. Sätt in 100 kronor och få hela 600 kronor att spela för. Gäller endast via den här länken!

Dela artikeln om du tycker att Hope Solo har HELT FEL!

LÄS MER: Allt du behöver veta om fotbolls-VM 2018!

Engelska hånen mot Zlatan – efter Sveriges VM-bragdinsats: ”Han måste må riktigt dåligt nu…”