Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

VIDEO: Beckhams nya reklamfilm får en att bli löjligt taggad på fotbollssäsongen.

Om mindre än tre veckor drar Premier League igång med ny säsong. Och det råder en enorm törst efter engelsk ligafotboll runt om i världen. Anledningen är så klart att kommande säsong förväntas bli den bästa på mycket, mycket länge.

Manchester United har storsatsat under nye tränaren José Mourinho där Zlatan Ibrahimovic kommer locka en hel del svenska tv-tittare, Manchester City ska förvandlas under Pep Guardiola, Liverpool ska hitta tillbaka till toppen med Jürgen Klopp, Chelsea ska ta gruvlig revansch tillsammans med Antonio Conte, Arsenal ska lunka på med Arsene Wenger och skrällgänget Leicester ska försvara sin titel med Claudio Ranieri. Det kommer att bli galet.

Samtidigt som klubbarna storsatsar gör tv-kanalen Sky Sports likadant. Nästa säsong kommer de att sända fler matcher än någonsin och för att trycka upp längtan efter nya säsongen ännu mer har man släppt en påkostad reklamfilm som får alla fotbollshjärtan att pumpa.

Anledningen stavas – så klart – David Beckham.

Det är inte första gången i år som Beckham får hjärtan att smälta av reklamfilmer. Kolla även in den här riktigt roliga kalsongreklamen med komikern James Corden.

LÄS MER: Hyllningsfilmen till Zlatan som får en att bli toktaggad på nya säsongen.

Se Sky Sports nya reklamfilm med David Beckham här:

Gilla Sportbibeln om du också är en riktig sportnörd.

 

 

Läs mer om...