Vändningen efter VM: Här är Manchester Uniteds nya plan för Victor Nilsson Lindelöf

Han har ryktats bort från Manchester United senaste tiden.
Men efter den mycket fina VM-insatsen har José Mourinho en ny plan för Victor Nilsson Lindelöf.
”United kommer inte att lyssna på några bud”, skrivs det i engelska medier.

ANNONS: Tidsbegränsat erbjudande på 500% i välkomstbonus upp till 500 kronor! Sätt in 100 kronor – och få hela 600 kronor att spela för. Klicka här för att lägga ditt spel direkt

Victor Nilsson Lindelöf blev Manchester Uniteds dyraste försvarare genom tiderna när han värvades från Benfica förra sommaren. Men det blev ingen direkt succé på Old Trafford.

Efter bara 13 ligamatcher från start har därför svensken ryktats bort från United under sommaren. Det har spekulerats i både utlåningar och att Everton vill köpa loss 23-åringen. Men sedan kom VM och Nilsson Lindelöf tystade alla kritiker.

Imponerad av VNL

När Sverige imponerade så stort och nådde ända till VM-kvartsfinal så var VNL en av lagets bästa och viktigaste spelare i backlinjen. Han gjorde det till och med så bra att Unitedlegendaren Rio Ferdinand var mäkta imponerad.
– Han har varit kolossalt bra för Sverige. Han verkade inte ha samma självförtroende i United som han har haft i Sverige nu. Det är tydligt att förbundskaptenen och lagkamraterna tror på honom, säger engelsmannen enligt engelska medier.

Uniteds nya plan

Och Unitedtränaren José Mourinho är också rejält imponerad av sin svensk. För i natt kommer nya uppgifter från England om situationen för Nilsson Lindelöf.

Där tidningen The Sun släpper exklusiva uppgifter om Uniteds nya plan för 23-åringen.
”Flera europeiska klubbar, däribland hans tidigare klubb Benfica, har visat intresse för att låna honom, men United kommer inte att lyssna på några bud. Mourinho ser honom i en större roll nästa säsong”, skriver engelska tidningen.

ANNONS: Missa inte! Just nu får alla nya spelare 500 procent upp till 500 kronor. Sätt in 100 kronor och få hela 600 kronor att spela för. Gäller endast via den här länken!

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Allt du behöver veta om fotbolls-VM 2018!

OFFICIELLT: Cristiano Ronaldo klar för Juventus – så mycket kostar superstjärnan