Usain Bolts(!) sköna hälsning till Zlatan Ibrahimovic – kommer med tydlig pik: ”Zlatan, jag vet att…”

Zlatan Ibrahimovic fyllde 40 år.
Då kom en plötslig pik – från Usain Bolt.
– Jag är störst, det ska du veta, säger friidrottslegendaren.

Zlatan Ibrahimovic må vara en av världens bästa fotbollsspelare, men upp till Usain Bolts legendarnivå är det en bit ändå. Bolt vann ju allt som gick att vinna under sin aktiva karriär, och anses vara en av de mest framgångsrika friidrottarna genom alla tider.

Bolts(!) pik

Men det finns en likhet mellan de båda. Bolt var under sin tid i det absoluta rampljuset, precis som Zlatan, ganska bra på att snacka. Det kom pikar lite här och var och fanns det läge att skoja till det på sociala medier eller till någon i media – ja, då togs den chansen. Det var därför kul under söndagen, då Zlatan fyllde 40 år, då Bolt kom med en hälsning till svensken.

Usain Bolt, Jamaica
170805 Jamaicas Usain Bolt som slutade på tredje plats jublar efter finalen på 100 meter under dag två av friidrotts-VM den 5 augusti 2017 i London. Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87509

Bolt kom, via Milans sociala medier, men en tydlig pik mot svensken.

– Zlatan. Jag vet att du inte jämför dig med människor men nu har du har mött din like. Jag hörde att det är din födelsedag så grattis. Jag är störst, det ska du veta, säger han.

Legendarernas hälsningar

Men han var inte den enda som skickade sin grattishälsningar till Zlatan på den stora dagen. Den italienske tränaren Robert Mancini, som ju vann EM med Italien under sommaren, skickade en hälsning.

– Du missade utmärkelsen som för många, inte för dig, är det högsta erkännandet för en spelare, Guldbollen: för mig hade du förtjänat det som Messi och Cristiano Ronaldo nästan alltid har förtjänat det under de senaste åren. Av det du har visat har du inte blivit överträffad av dem. Och ha en underbar födelsedag, säger han.

210328 Zlatan Ibrahimovic of Sweden during the press conference after the FIFA World Cup Qualifier football match between Kosovo and Sweden on March 28, 2021 in Pristina. Photo: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN

Även Sinisa Mihajlovic, tränare och vän, skickar en hälsning.

– Du vet hur mycket jag skulle vilja ha dig i laget, men det var rätt att du återvände till Milan för att avsluta en episk karriär. Som inte är över än. Jag vet att du fortfarande kommer att leverera mål, bedrifter och fängslande fraser, med den klass och personlighet som gör dig unik i världen. Bästa hälsningar min kära vän: för lejon som dig räknas inte tiden som går.

LÄS MER: Nu har Fifas stora rival släppt sitt nya spel – och hela fotbollsvärlden gråter av skratt: ”Som en skräckfilm!”

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!