Uppgifter: United jagar mittfältsstjärnan – kan värvas in gratis (!) i sommar

Uppgifter: United jagar mittfältsstjärnan – kan värvas in gratis (!) i sommar

Allting talar för att Adrien Rabiot lämnar PSG i sommar. 
Nu uppger spanska AS att Manchester United anslutit till skaran klubbar som vill värva in mittfältaren.
Men de får konkurrens från bland annat Juventus och Bayern München. 

Adrien Rabiot och PSG har inte det trevligaste förhållandet för tillfället. Fransmannen har gått hela vägen från klubbens juniorlag och blivit en fast pjäs i a-laget, men uttalandet för några månader sedan förändrade allt.

Kan lämna PSG

Rabiot sade då att han inte tänkte skriva på ett nytt kontrakt med klubben, någonting som inte uppskattades. Klubbens sportdirektör Antero Henrique svarade då med att konstatera att stjärnan inte skulle spela en enda minut till i PSG-tröjan om han inte skrev på ett nytt kontrakt.

Foto: Bildbyrån

23-åringen har inte spelat en match i Ligue 1 sedan den femte december och redan i januarifönstret ryktades Rabiot vara ytterst nära att lämna.

Nära övergång till Barcelona

Barcelona uppvaktade då fransmannen som enligt flera rapporter sades vara klar för en flytt, men den gången blev det ingenting av.

Kontraktet går ut i sommar och han lär inte ha några problem med att välja mellan anbud. Tidigare nämnda Barcelona samt Juventus och Bayern München ska vara intresserade av att värva in mittfältaren, men nu ansluter även Manchester United till skaran.

Manchester United jagar Rabiot

Spanska AS, vilka SkySports hänvisar till, rapporterar att Manchester Uniteds intresse för Rabiot har ökat och att klubben nu är med i jakten om hans signatur.

Tidigare i februari lämnade Marouane Fellaini United för spel i Kina. Det återstår att se huruvida Rabiot kan bli ersättaren, och säkerligen en startspelare, i United till nästa säsong.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Uppgifter: Superstjärnan kan göra den förbjudna flytten – klubben bekräftar

Uppgifter: United förlänger med Solskjaer – blir klubbens permanenta lösning