Uppgifter: United går ALL IN på andra värvningen för sommaren – med bud på 600(!) miljoner kronor

Uppgifter: United går ALL IN på andra värvningen för sommaren – med bud på 600(!) miljoner kronor

.

Manchester United har redan värvat Daniel James i sommar.
Nu går engelska storklubben all in för värvning nummer 2.
Genom att lägga hela 600 miljoner kronor, rapporterar Manchester Evening News.

Sommarens allra första värvning för Manchester United blev lovande Daniel James från Swansea för den blygsamma summan av 200 miljoner kronor. Nu ska Premier League-sexan växla upp rejält för sommarens andra värvning.

Uniteds bud på 600 miljoner

United har länge varit i förarsätet vad gäller jakten på Crystal Palace unge succéspelare Aaron Wan-Bissaka men har inte hittat rätt prislapp än för att övertyga Palace. Nu har United gjort det till prioritet nummer 1 i sommar att värva 21-årige högerbacken så snabbt som möjligt, rapporterar Manchester Evening News.

Manchester United
181222 Paul Pogba and Ashley Young of Manchester United celebrate after 1-5 during the Premier League match between Cardiff and Manchester United on December 22, 2018 in Cardiff.
Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170262

Ole Gunnar Solskjaer och hans United är nu beredda att sträcka sig så långt som att erbjuda hela 600 miljoner kronor till Crystal Palace för att säkra engelsmannen som i sommar ska spela U21-EM för England.

United jagar ny högerback

Manchester United är verkligen på jakt efter en ny högerback till nästa säsong då Anthony Valencia är på väg att lämna, Ashley Young är alltför osäker och Diogo Dalot fortfarande inte tillräckligt rutinerad för Premier League. Där kan Wan-Bissaka få en given plats som Uniteds högerback i många år framåt.

Manchester United
FOTO: Bildbyrån

Frågan är bara om Crystal Palace tycker att 600 miljoner kronor är tillräckligt för att släppa sin guldklimp i sommar. United har nog inte tålamodet att vänta särskilt länge till då man vill värva flera andra spelare också för att föryngra truppen ytterligare.

LÄS MER: Här är Olof Mellbergs helt nya och väldigt oväntade tränarjobb(!)

Michel Platini gripen av polis – efter att ha gett Qatar fotbolls-VM 2022!