Uppgifter: Uniteds nästa miljardaffär – förbereder bud på jagade mittfältsstjärnan

José Mourinho är beredd att betala stora pengar för nästa storstjärna. Enligt uppgifter till flera brittiska medier förbereder United ett miljardbud på Lazios mittfältare Sergej Milinkovic-Savic.

mr green


ANNONS: Ta chansen att kamma hem storkovan på söndagens stora fotbollsfest. Just nu dubblar man sin första vinst på Mr. Green!


Manchester United förstärkte mittfältet med Nemanja Matic i somras. Värvningen har visats vara ett genidrag för José Mourinho och serben har varit en av lagets absolut bästa spelare.

Men redan nu planerar José Mourinho sin nästa storvärvning, men det ser ut att bli en dyr sådan.

Förbereder miljardbud

Enligt uppgifter till flera brittiska medier, bland dessa Sunday Express, har United siktat in sig på Lazio-mittfältaren Sergej Milinkovic-Savic. Den 22-årige serben, som kom från belgiska Genk för två somrar sedan, har utvecklats till en av Lazios nyckelspelare.

Spelarens agent, den förre storspelaren Mateja Kezman, har tidigare sagt att Milinkovic-Savic inte är till salu. Men enligt uppgifter förbereder United, som i förra veckan såg 22-åringen på plats, ett bud på runt 95 miljoner pund – drygt en miljard kronor.

Milinkovic-Savic kontrakt med Lazio går ut sommaren 2022 och jagas även av Manchester City och Juventus.

LÄS MER: Liverpool på jakt efter Ligue 1-stjärnan – utmanas av giganterna


ANNONS: Ta chansen att kamma hem storkovan på söndagens stora fotbollsfest. Just nu dubblar man sin första vinst på Mr. Green!