Uppgifter: United beredda att släppa Paul Pogba – för bytesaffär med giganterna

Paul Pogba till Juventus i utbyte mot Douglas Costa.
Det kan bli verklighet till sommaren, enligt italienska TuttoSport.

Paul Pogba har kommit igång rejält efter att José Mourinho lämnade Manchester United. Det syns även i poängproduktionen.

Pogba kan lämna

Superstjärnan har gjort sju poäng varav fyra mål på de senaste fyra PL-matcherna,  fler än vad han har gjort på hela säsongen.

Foto: Bildbyrån

Flyttryktena kring fransmannen var många under hösten. Pogba sades inte trivas under Mourinhos styre och en återkomst till Juventus uppgavs vara trolig.

Nu är det desto mer fröjd i United, och mittfältaren ska vara nöjd med tränarbytet och vad det har lett till. Trots det verkar Manchester United fortfarande hålla öppet för en försäljning. Och denna gången kan det handla om ett byte.

Costa till United?

Det är italienska TuttoSport som kommer med uppgifter om att Manchester United är sugna på att plocka in Juventus Douglas Costa.

Brassen har utvecklats enorm i mästarklubben och ses som en av lagets absolut viktigaste spelare inför vårens liga- och Champions League-spel.

Foto: Bildbyrån

För att en övergång skulle vara möjlig rapporterar TuttoSport att en bytesaffär kan bli aktuell. Costa har varit på Uniteds önskelista under ett antal säsonger och kanske är det här tillfället när han kan flytta till Old Trafford.

Frågan är, däremot, om Paul Pogba är spelaren man är beredda att släppa för att det ska bli verklighet.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Real Madrid kan snuva United på drömvärvningen – med bud på 900(!) miljoner

Uppgifter: Barcelona jagar TVÅ superstjärnor – för att förstärka offensiven ytterligare