Uppgifter: Skandalspelaren överens med Manchester United

Namanja Matic uppges när som helst bli klar för Manchester United.
Nu rapporterar Sky Sports, som hänvisar till franska medier, att även PSG:s ytterback Serge Aurier är nära en övergång till klubben.

Manchester United ser ut att vara på väg att göra klart med sommarens andra försvarare. Efter att ha värvat Victor Nilsson Lindelöf uppger Sky Sports att José Mourinho nu vill förstärka på högerbacken då han inte anser att Antonio Valenica är en naturlig spelare för den positionen.

Den brittiska kanalen hänvisar till uppgifter i franska medier om att United vill värva PSG:s högerback Serge Aurier. United och Aurier ska vara överens om de personliga villkoren och PSG:s tränare Unai Emery har tydliggjort för ivorianen att han är fri att se sig om efter en annan klubb.

Aurier har under sin tid i PSG varit inblandad i ett antal skandaler. I september förra året dömdes han till två månaders fängelse för våld mot tjänsteman efter en nattklubbsincident där han ska ha gjort sig skyldig till polistrots och milt våld.

Tidigare samma år hånade PSG-spelaren sin dåvarande tränare Laurent Blanc och flera av sina lagkamrater, däribland Zlatan Ibrahimovic, i en livesändning på Youtube. Något som gjorde att Blanc valde att stänga av honom från att träna och spela med A-laget i en månad.

LÄS MER: Här får stjärnan totalt hjärnsläpp – och gör årets mest bisarra självmål