Uppgifter: Plundringen av Arsenal fortsätter – storklubben vill ha Arsenalduon i sommar

Arsenal riskerar att tappa en hel del spelare i år.
Theo Walcott har redan lämnat, snart Alexis Sanchez också.
Och nu vill Juventus värva dubbelt från Arsenal, enligt Tuttosport.

Det är inte lätt att vara Arsenalsupporter de här dagarna. I dagarna har man fått ta farväl av Theo Walcott som lämnar efter över tio säsonger för flytt till Everton. Dessutom är det bara en tidsfråga innan storstjärnan Alexis Sanchez skriver på för Manchester United.

Fjärde Arsenalspelaren att lämna

Lägg därtill att Mesut Özil kommer att lämna när kontraktet går ut i sommar. Så förstår nog alla att Arsenal har det tufft just nu.

Nu skriver Tuttosport att plundringen av Arsenal kommer att fortsätta även i sommar. Den italienska tidningen rapporterar att Juventus kan göra så att en fjärde Arsenalspelare lämnar klubben i år.

…men de nöjer sig inte där

Juventus har placerat högerbacken Hector Bellerin överst på sin önskelista över potentiella nyförvärv. Juventus ser Bellerin som den perfekta högerspringaren till att ersätta veteranen Stephen Liechtsteiner i sommar.

Men Juventus nöjer sig inte där. Utan de vill helst ha två Arsenalspelare i sommar och har även ställt in siktet på att plocka Özil gratis i sommar. Det rapporterar en annan italiensk tidning, Corriere dello Sport.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

Rejäla sillybomben i svensk fotboll – flyttar till Sverige efter hela 186 Serie A-matcher(!)