Uppgifter: Manchester Uniteds nya plan – för att locka tillbaka Zlatan

Uppgifter: Manchester Uniteds nya plan – för att locka tillbaka Zlatan

José Mourinho vill ha tillbaka Zlatan till United. Nu skriver Independent att klubben planerar att erbjuda svensken en tränarposition efter karriären som ett sätt att locka honom tillbaka.

Zlatan Ibrahimovic rehabiliterar sig för fullt från den knäskada han åtdrog sig i våras. Den svenske superstjärnans nästa klubbadress är fortfarande okänd, men det mesta talar för att Zlatan kommer återvända till Manchester United. Och José Mourinho har en plan för att övertala svensken att komma tillbaka.

Brittiska Independent rapporterar att Manchester United kommer erbjuda Zlatan en tränarroll i klubben efter spelarkarriären är över. Enligt källor i klubben ser Mourinho anfallaren som en förebild till spelarna, till vilken han kan bidra med sin erfarenhet och expertis kring deras utveckling. Dessutom skulle han fungera som en perfekt länk mellan spelartrupp och tränarstab. Tidningen skriver att förhandlingarna med Zlatan pågår i skrivande stund – och Mourinho har tidigare sagt att han gärna ser att svensken återvänder till klubben.

LÄS MER: Zlatans drag inför comebacken – tränar med världsmästaren