Uppgifter: Storstjärnan blåste Manchester United – timmar innan deadline

José Mourinho är desperat över att få in en ny mittback och lösningen kunde ha blivit Atletico Madrids mittback Diego Godin.
Nu kommer rapporter om att stjärnans agent lurade United för att få till ett bättre kontrakt för uruguayanen.

Klockan 18.00 på torsdagskvällen stänger det engelska transferfönstret. José Mourinho uttryckte tidigare under dagen att klubben har värvat klart. Men det fanns ett spår till att gå på.

Enligt uppgifter till SkySports betalade Manchester United utköpsklausulen på 20 miljoner euro, motsvarande 207 miljoner kronor, för Atletico Madrids mittbacksgigant Diego Godin. Men spelaren och hans agent verkade ha haft andra planer.

Lurade United

Enligt uppgifter till journalisten Kaveh Solhekol på SkySports ska Diego Godin inte alls varit intresserad av en flytt. Uppgifterna gör gällande att Godins agent ska ha hört av sig till Manchester United tidigare i veckan. Men bara av anledningen at ge sin klient ett betydligt bättre kontrakt i Atletico – med en högre lön.

Sagt och gjort, tidigare i dag skrev Godin på ett nytt kontrakt med den spanska klubben.
”José Mourinho var positiv till att plocka in Godin. Men han tror att agentens mål hela tiden var var att förbättra Godins nuvarande kontrakt”, skriver Solhekol på Twitter.

Positivt för Lindelöf

Frågan är om Manchester United, som har jagat Leicesters Harry Maguire och Barcelonas Yerry Mina, kommer hinna med någon värvning innan fönstret stänger.

Positivt om inte är att Victor Nilsson Lindelöfs chanser till mycket speltid ökar rejält.

LÄS MER: Uppgifter: Svenske VM-mittfältaren nära Serie A-klubben