Uppgifter: Manchester United värvar stjärnan – från stora PL-rivalen

.

Manchester United bygger redan kommande säsongs trupp.
Nu verkar Victor Nilsson Lindelöf få en ny mittbackskollega.
Enligt The Sun så kommer United att plocka in Tottenhams stjärna Toby Alderweireld – till ett riktigt fyndpris. 

Manchester United inledde säsongen svagt men har, under nya tränaren Ole Gunnar Solskjaer, fått en rejäl uppsving vilket också visar sig i Premier League-tabellen.

Nyckelspelare på väg bort

Från att ha varit uträknade ligger man nu bara tre poäng från Champions League-platser, och i just den turneringen så spelar man just nu kvartsfinal mot FC Barcelona.

Men redan nu så håller United och Solskjaer på att bygga truppen inför nästa säsong.

Tidigare har det ryktats om att man kommer tappa nyckelspelaren Ander Herrera, samtidigt som Paul Pogba ständigt ryktas till storklubbar som Real Madrid.

Men nu kommer ett glädjebesked för fansen.

Så mycket kostar stjärnan

Enligt The Sun ska United nämligen vara nära Tottenhams mittbacksstjärna Toby Alderweireld.

Belgaren har varit i London-klubben i fyra år, men nu talar allt för att han lämnar redan i sommar – och nu ser United ut att vara hetaste alternativet för nästa klubb.

Alderweireld och Tottenham har inte lyckats komma överens om ett nytt kontrakt, och med bara ett år kvar på kontraktet så har belgaren en utköpsklausul på 250 miljoner kronor, som nu United ska vara sugna att aktivera.

The Sun skriver dock att United ännu inte kontaktat Tottenham om en eventuell affär, men Ole Gunnar Solskjaers högsta prioritet under sommarfönstret sägs vara en ny försvarare, och det kan alltså mycket väl bli Alderweireld som bildar mittbackspar med Victor Nilsson Lindelöf nästa säsong.

Dela för att berätta vad du tycker om den här värvningen!