Uppgifter: Manchester United ÖVERENS med första januarivärvningen – här är nyförvärvet!

.

Manchester United behöver göra något åt krisen.
Och nu agerar Premier League-klubben efter fiaskostarten.
I dag har United kommit överens med första januarivärvningen, enligt Tuttosport.

Det ser inte alls bra ut för Manchester United som ligger på en pinsam 12:e plats efter 8 spelade omgångar av Premier League. Det råder rejäl anfallskris och laget har förtvivlat svårt att göra mål för tillfället.

Uniteds första januarivärvning

Därför agerar nu Premier League-krisklubben. I dag rapporterar flera engelska medier som hänvisar till italienska Tuttosport att United kommit överens med den första januarivärvningen för att rädda upp resten av säsongen.

Manchester United
190730 Diogo Dalot of Manchester United celebrates with teammates after the 0-1 goal during the friendly match between Kristiansund and Manchester United on July 30, 2019 in Oslo.
Photo: Jon Olav Nesvold / BILDBYRÅN / kod JE / 160448

Enligt uppgifterna är Manchester United muntligt överens med Juventus och anfallaren Mario Mandzukic. 33-årige kroaten har tillhört Juventus sedan 2015 men har inte gjort en enda match den här säsongen.

Inte önskvärd i Juventus längre

Mandzukic sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2021 och var nära en övergång till United redan i somras. Men sedan dess har Juventustränaren Maurizio Sarri tydligt visat att anfallaren inte alls ingår i hans planer och petat honom i samtliga ligamatcher. Mandzukic är heller inte ens uttagen i Juventus Champions League-trupp.

Ole-Gunnar Solskaer, Manchester United
181222 Ole Gunnar Solskjær, manager of Manchester United, celebrates after the Premier League match between Cardiff and Manchester United on December 22, 2018 in Cardiff.
Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170262

33-åringen har tidigare i år även nobbat ett mycket lukrativt kontraktserbjudande från qatariska klubben Al-Rayyan med anledning att han vill stanna kvar i Europa. Nu talar allt för att Mandzukic är mycket nära en flytt till Old Trafford för att rädda Uniteds stora anfallskris.

Mario Mandzukic har tidigare spelat för Atletico Madrid, Bayern München, Wolfsburg och Dinamo Zagreb. Och i samtliga klubbar har kroaten bevisat vilken pålitlig målskytt han är.

LÄS MER: Så MYCKET tvingas Manchester United betala – om Ole Gunnar Solskjaer sparkas!

Zlatan Ibrahimovic nominerad till prestigefyllt pris – kan vinna för ANDRA året i rad!