Uppgifter: Här är den svenska startelvan i premiären av U21-EM

I morgon börjar äntligen U21-EM.
Och förbundskaptenen Håkan Ericson verkar ha hittat sin premiärelva.
Så här startar Sverige mot England i tidiga gruppfinalen, enligt Sportbladet.

18.00 på fredag kväll drar U21-EM igång för regerande mästarlaget Sverige. England väntar i EM-premiären och det blir en högst avgörande match direkt för om Sverige ska nå slutspelet.

Förbundskaptenen Håkan Ericson ser ut att ha hittat sin startelva mot England och han möblerar främst om på två positioner jämfört med EM-kvalet, enligt Sportbladet. Backlinjen är det inga frågetecken om där Linus Wahlqvist, Jacob Une Larsson, Filip Dagerstål och Adam Lundqvist får chansen tillsammans.

På mittfältet väntas Muamer Tankovic få stå till sidan för Alexander Fransson, som tar plats bredvid Simon Tibbling, Kristoffer Olsson och Melker Hallberg.

Längst fram fallet valet på Pawel Cibicki och Gustav Engvall som anfallspar. Då får alltså kvalhjälten Carlos Strandberg inleda på bänken. Både i genrepet och på dagens öppna träning matchades Cibicki och Engvall ihop.

Den stora frågan som återstår är vem som kliver in mellan stolparna av Tim Erlandsson och Anton Cajtoft. I morgon får det slutgiltiga svaret, men det här är elvan som Sportbladet har släppt.

Sveriges troliga startelva:

Anton Cajtoft

Linus Wahlqvist
Jacob Une Larsson
Filip Dagerstål
Adam Lundqvist

Simon Tibbling
Kristoffer Olsson
Melker Hallberg
Alexander Fransson

Pawel Cibicki
Gustav Engvall

LÄS MER: Heta ryktet inför U21-EM – svenske nyckelspelaren högaktuell för flytt.