Uppgifter: Här är allsvenskans nästa transferbomb – återvänder till Sverige

Uppgifter: Här är allsvenskans nästa transferbomb – återvänder till Sverige

Malmö gjorde i dag klart med mittfältaren Bonke Innocent från norska Lilleström och nu uppger Sportbladet att klubben är på jakt efter ytterligare förstärkningar.
Enligt kvällstidningen förhandlar klubben just nu med Carlos Strandberg.

Malmö har varit aktiva under sommarens transferfönster och plockat in både Kingsley Sarfo och Bonke Innocent. Nu verkar nästa värvning vara på väg och det är inte vem som helst.

Enligt Sportbladet vill klubben ha Carlos Strandberg. Den svenska U21-landslagsmannen slog igenom i Häcken 2013 innan han två år senare såldes till CSKA Moskva. Där lyckades Strandberg aldrig slå sig in och var bland annat utlånad till AIK under våren 2016.

Där blev det succé med 7 mål på 12 matcher innan han återvände till Ryssland. Nu i vintras såldes han till belgiska Club Brügge men även där har han haft svårt att ta en plats och var under våren på nytt utlånad.

Nu behöver 21-åringen få kontinuerligt med speltid och ser därför ut att vända hem till Sverige igen. Denna gång verkar det vara Malmö som lyckas locka till sig talangen.

Enligt kvällstidningen återstår det en hel del innan affären är klar, bland annat det personliga kontraktet, men om allt går planenligt spelar Strandberg för Malmö i höst.

LÄS MER: Galna summan – så mycket kostar Neymar för PSG