Uppgifter: Allsvenska toppklubben värvar succéback från konkurrenten

Malmö forsätter att ligga i på värvningsfronten.
Enligt Kvällsposten är klubben nära att göra klart med Sundsvalls Eric Larsson.

Eric Larsson gör sin tredje allsvenska säsong med Sundsvall och fortsätter att övertyga. Han har under en längre tid omgärdats av rykten och jagats av allsvenska toppklubbar.

Nu uppger Kvällsposten att Malmö ska ha dragit det längsta strået och vara nära att värva 26-åringen vars kontrakt går ut efter säsongen. Malmö vill skriva kontrakt med honom från och med den 1 januari 2018 och klubben ska se honom som den perfekta ersättaren för Anton Tinnerholm vars kontrakt också går ut efter säsongen.

Larsson säger själv att han inte känner till uppgifterna.
– Jag har inte hört någonting om det. Jag har kontrakt med GIF Sundsvall och är inställd på att köra på här, säger han till Kvällsposten.

Sundsvalls sportchef Urban Hagblom medger att intresse finns men anser att högerbacken är redo för större uppdrag utanför Sverige.
– Eric Larsson har varit en av våra nyckelspelare och det är naturligt att det finns ett intresse kring honom. Malmö FF har inte varit i kontakt med oss angående honom och jag personligen tycker väl att om Eric ska lämna Sundsvall är han redo för att gå utomlands, säger han till kvällstidningen.

LÄS MER: Uppgifter: Här är allsvenskans nästa transferbomb – återvänder till Sverige