Uppgifter: Alexis Sanchez på väg bort från United – jagas av La Liga-storklubbarna

Alexis Sanchez kan komma att lämna Manchester United redan i januari.
Det för spel i La Liga – där han jagas av två storklubbar.
Enligt El Gol Digital rycker både Valencia och Atletico Madrid i chilenaren.

Alexis Sanchez säsong har varit en stor besvikelse. Den chilenske stjärnan petades flertalet gånger under José Mourinho, och när han väl fått speltid har kvalitén varit som bortblåst.

”Vill lämna United”

Redan i somras ryktades stjärnan vara på väg bort från klubben, men i och med Ole Gunnar Solskjaers intåg i klubben hoppades fansen på en nytändning.

Foto: Bildbyrån

Sanchez gjorde sina första minuter efter skadan mot Newcastle i veckan och stod då för en assist.  Trots det verkar det inte som om 30-åringen, som endast gjort fyra mål det senaste året, trivs i klubben.

Uppgifter från Spanien gör gällande att han trots tränarbytet fortfarande vill lämna Old Trafford.  Det är El Gol Digital som rapporterar att Sanchez kan vara på väg bort från klubben inom kort.

Jagas av La Liga-duon

Enligt den spanska sajten har La Liga-duon Valencia och Atletico Madrid båda anmält sitt intresse för att värva chilenaren. Atletico Madrid går in i ett titelrace mot Barcelona i vår samtidigt som Valencia jagar en Europa-plats.

Sanchez hade minst sagt kunnat bli en injektion för bådak klubbarna, men en viss detalj kan sätta käppar i hjulet för en potentiell affär.

Foto: Bildbyrån

Mittfältaren tjänar nämligen fem miljoner kronor i veckan i United, en summa som både Valencia och Atletico får svårt att matcha.

Det återstår att se i vilken tröja Alexis Sanchez spelar i till våren.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: United-veteranen kan lämna i januari – ryktas till klassikerklubbarna

Uppgifter: Han blir Man Uniteds första januariköp – för 385 miljoner kronor