Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

United nära storvärvning i januari – jagade spelaren har tackat nej till Chelsea

José Mourinho har något stort på gång.
För i januari kan det bli en riktigt fin övergång.
Då Tottenhams Danny Rose har nobbat Chelsea – för Manchester United, enligt Daily Mail.

Manchester United har fått en strålande start på säsongen med 19 poäng i Premier League på de sju första matcherna och en målskillnad på imponerande 21-2. Dessutom har man inlett Champions League-gruppspelet med två raka segrar.

Men tuffare tider väntar för Uniteds titelambitioner. Skadeproblemen har börjat drabba laget och snart är man igång i hela fyra olika turneringar med PL, CL, FA-cupen och ligacupen. Då kan det behövas förstärkning i januarifönstret.

På väg att bråka sig bort

I slutet av året kommer José Mourinho få tillbaka långtidsskadade Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba och Marcos Rojo men redan nu kikar Unitedtränaren på ytterligare förstärkning i vinter. Och siktet är inställt på rivallagets Tottenhams vänsterback Danny Rose.

27-åringen har varit en av Premier Leagues bästa ytterbackar senaste åren men har den här säsongen plågats av en knäskada och har ännu inte spelat. Vad engelsmannen däremot har gjort är att kritisera Tottenham för deras ovilja att satsa ännu mer pengar för att nå titlarna. Därför är Rose på väg att bråka sig bort från klubben.

Prislapp på 480 miljoner kronor

För Tottenham har redan ersättaren på plats när vänsterbacken Ben Davies imponerat stort under säsongsinledning med flera imponerande insatser. Så nu är det senaste att Danny Rose vill lämna – och redan i januari. Daily Mail rapporterar att även Chelsea har jagat vänsterbacken men förgäves.

Daily Mail skriver i dag att Rose nobbar Chelsea för att hellre vilja gå till United när januarifönstret öppnar. Prislappen väntas ligga på 480 miljoner kronor och vi får se om United hostar upp stålarna om några månader.

För alla vet ju att Mourinho inte riktigt hittat sin ordinarie vänsterback i United än.

LÄS MER: Orden som Liverpool absolut inte vill höra: ”Vi är redo att köpa honom i januari”