Tyske stjärnan nobbar storklubben – men utesluter inte PL-flytt.

exp
I skrivande gör Tyskland och Frankrike upp om vilket lag som kommer att få möta Portugal i EM-finalen. Den tyske mittfältaren Toni Kroos har gjort ett starkt mästerskap vilket fått många storklubbar i Europa att visa sitt intresse för tyskens tjänster, däribland sin gamla klubb Bayern München. Men nu dementerar Kroos själv ryktena om en övergång tillbaka till Bayern München.
– Jag lämnade en tysk klubb för en tid sen. Det står fast. Jag kommer inte spela i Tyskland, säger Kroos till tyska tidningen Bild.

ANNONS: Du kan inte förlora när du lägger ditt spel till EM-finalen 2016. Sitter inte spelet, får du insatsen tillbaka upp till 1000 kronor. Inga omsättningskrav.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet på valfri fotbollsmatch hos Expekt.

Under pågående EM-slutspel har Toni Kroos varit den spelaren som har haft mest boll och slagit flest passningar av alla i mästerskapet. Till vardags tillhör den stilfulle mittfältaren Real Madrid och har blivit en nyckelspelare i Zinedine Zidanes lagbygge. Han kom från Bayern München år 2014 och till kommande säsong ville nye Bayern-tränaren Carlo Ancelotti återigen se 26-åringen i den röda tröjan, något som nu alltså inte kommer att ske enligt tyska tidningen.

Även Manchester City och Pep Guardiola är intresserad av att plocka över tysken för spel i Premier League – ett besked som dock får vänta till efter EM.
– Vi är i ett stort mästerskap nu och allt mitt fokus ligger just nu på semifinalen, kommenterade Kroos om en trolig övergång till City och tillade sedan att ingenting går att räkna ut i förväg i dagens fotboll.
– Man ska aldrig ta något för givet vad gäller fotbollen idag, men jag är väldigt nöjd och hyser stor respekt för min nuvarande klubb Real Madrid.

ANNONS: Du kan inte förlora när du lägger ditt spel till EM-finalen 2016. Sitter inte spelet, får du insatsen tillbaka upp till 1000 kornor. Inga omsättningskrav.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet på valfri fotbollsmatch hos Expekt.

tysklandstjarna

Älskar du också fotboll? Gilla Sportbibeln.