Tydliga kravet till José Mourinho efter svidande derbyförlusten: Dags att göra EN förändring!

Mycket svidande derbyförlust för Manchester United.
Nu vill alla se José Mourinho göra en tydlig förändring.
Det är dags att peta Romelu Lukaku och starta med Zlatan Ibrahimovic.

Det var årets match i fotbolls-England och Manchester United förlorade uppgörelsen med ärkerivalen. Den som fått allra mest kritik efter 1-2-förlusten mot Manchester City är anfallsstjärnan Romelu Lukaku.

Belgaren förblev mållös igen efter att ha missat ett jätteläge i slutet av matchen men det var vad han höll på med i eget straffområde som fick kritiken att hagla. Både vid 0-1-målet och 1-2-målet var det just Lukaku som spelade fram Manchester City-spelarna till sina fullträffar.

”Hans syndabock”

Och nu sågas Uniteds storvärvning från i somras rejält i engelska tidningar.
”Han är syndabock för bägge målen. Hans rensning som gav 1-2 var usel och hans bollberöring var nästan lika dålig som hans insats. Sedan borde han kvitterat matchen till 2-2”, skriver Manchester Evening News.

Nu vill de flesta se en tydlig förändring i Manchester Uniteds startelva och kravet till José Mourinho är tydligt: Bänka Lukaku och in med Zlatan i startelvan.

”Han var usel i kväll”

Zlatan Ibrahimovic har hittills fått korta inhopp sedan sin rekordtidiga comeback till Old Trafford. Nu är det hög tid för förändring.
”Lukakus självförtroende är i botten. Med Zlatan i matchform är det kanske dags för Mourinho att göra en förändring”, skriver engelska tidningen The Mirror.
”Lukakus var usel i kväll. vi behöver se Ibrahimovic steppa upp för de kommande matcherna. Lukaku kanske kommer tillbaka igen…”, skriver supportersidan ”The ManUtd Blog” på Twitter.

Dela artikeln om du också vill se Zlatan från start i nästa match!

LÄS MER: Uppgifter: Blodigt bråk efter derbyt – spelare och tränare i tumult