Två klubbarna som Zlatan borde välja mellan – enligt PL-profilen: ”De är i desperat behov”

.

Zlatan Ibrahimovic tycker att han är den bästa spelare i MLS – någonsin.
Nu är frågan om han gjort sitt i USA och återvänder till Europa igen.
– De enda två klubbar jag kan tänka mig, säger PL-profilen Shaka Hislop om Zlatans nästa klubb.

Ännu ett hattrick för Los Angeles Galaxy – då slog Zlatan Ibrahimovic på den stora trumman. Och utsåg sig själv till den bästa spelaren någonsin i MLS.

Zlatan till Europa igen?

Flera är verkligen beredda att hålla med svensken. En av dem är ESPN-experten och förre Premier League-målvakten Shaka Hislop.
– När man ser hur dominerande han är, hur omöjlig han är att stoppa. Så tror jag ingen kan ifrågasätta det, säger han i ESPN.

Zlatan Ibrahimovic, Los Angeles Galaxy
190413 Zlatan Ibrahimovic of LA Galaxy celebrates with teammates after scoring 1-0 during the MLS regular season football match between LA Galaxy and Philadelphia Union on April 13, 2019 in Los Angeles.
Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87922

Men nu är den stora frågan om Zlatan faktiskt har gjort sitt i USA och bevisat allt han kan. Att det istället är hög tid att återvända till Europa igen.

Två klubbar för Zlatan

Den förre Newcastlemålvakten är helt övertygad om att Zlatan skulle platsa i Premier League fortfarande. Samt att han borde välja mellan två klubbar i England.
– De enda två klubbar jag kan tänka mig där han kan bidra med en hel del är Manchester United och Arsenal. Båda lagen är i desperat behov av ledarskap och kvalitet (på planen), säger Hislop i ESPN.

Zlatan Ibrahimovic, Los Angeles Galaxy
190413 Zlatan Ibrahimovic of LA Galaxy during the MLS regular season football match between LA Galaxy and Philadelphia Union on April 13, 2019 in Los Angeles.
Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87922

Som alla vet spelade Zlatan i United under åren 2016-18. Senaste tiden har han även flörtat öppet med sin gamla klubb.
– Jag skulle utan problem kunna spela i Premier League, så om United behöver mig så finns jag här, sa han då med ett leende.

Zlatan har även tidigare provtränat med just Arsenal när han var ung. Men då blev det en flytt till Ajax istället för England.

LÄS MER: Amerikanske expertens dom – förutser en sista flytt(!) för Zlatan: ”Jag tror han avslutar karriären där”

Märkliga detaljen i bilden – i Neymars oväntade jättehyllning till Zlatan Ibrahimovic