Amerikanske expertens dom – förutser en sista flytt(!) för Zlatan: ”Jag tror han avslutar karriären där”

.

Zlatan Ibrahimovic är i otrolig målform just nu.
Men en amerikansk expert tror inte att svensken blir kvar i Los Angeles Galaxy.
– Min gissning är att han inte kommer tillbaka nästa år, säger Los Angeles Times Kevin Baxter till SportExpressen.

Både Zlatan Ibrahimovic och Los Angeles Galaxy bjöd upp till stor show i natt hemma mot Sporting Kansas City. Det blev hela 7-2-överkörning och hattrick av svensken som är i ruggig målform just nu.

LA Galaxy till slutspelet

Nu är bara den stora frågan om LA Galaxy verkligen går till slutspel i år. Med bara fyra omgångar kvar att spela av grundserien har man just nu två poäng ned slutspelsstrecket.

Zlatan Ibrahimovic, Los Angeles Galaxy
190413 Zlatan Ibrahimovic of LA Galaxy celebrates with teammates after scoring 1-0 during the MLS regular season football match between LA Galaxy and Philadelphia Union on April 13, 2019 in Los Angeles.
Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87922

Amerikanske experten Kevin Baxter på Los Angeles Times är helt säker på att Galaxy lyckas med det. Men han är desto mer tveksam till Zlatans framtid i klubben.
– Ja, de kommer att greja en plats i play off. Jag är övertygad om att Galaxy slutar högre upp i tabellen än Dallas och det räcker för att ta sig dit, säger La Times-journalisten till SportExpressen.

Zlatan kan lämna USA

Baxter tror nämligen att Zlatan har en sista flytt i sig.
– Men den stora frågan i mina ögon är om han kommer tillbaka nästa år. Min gissning är att han inte gör det och avslutar karriären i Malmö, säger experten till kvällstidningen.

Zlatan Ibrahimovic, Los Angeles Galaxy
190413 Zlatan Ibrahimovic of LA Galaxy during the MLS regular season football match between LA Galaxy and Philadelphia Union on April 13, 2019 in Los Angeles.
Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87922

Zlatan har tidigare under sommaren flörtat med Manchester United om en möjlig comeback. Men där verkar en övergång alldeles för osannolik.

Drömvärvning för Malmö

Frågan är om inte en återkomst till Malmö FF känns troligare. Lagets stora stjärnanfallare Markus Rosenberg lämnar MFF och lägger ned karriären efter säsongen.

Då vore ”Ibra” en mäktig, mäktig drömvärvning för Malmö och Allsvenskan.

LÄS MER: De 15 mäktigaste frisparkarna någonsin har utsetts – och en svensk(!) tar plats på åtråvärda listan

Här är Zlatan Ibrahimovics nya, galna succé i natt – hattrick och nytt målrekord(!)