TV: Här avgör Zlatan cupfinalen på mest dramatiska sättet – tar sin 32:e titel i karriären

Allt såg ut att gå mot förlängning i ligacupfinalen mellan Manchester United och Southampton. Men det ville inte Zlatan Ibrahimovic. Som avgjorde allt i 87:e minuten med sitt 3-2-mål.

32 titlar. Zlatan Ibrahimovic har otroligt nog tagit hela 32 titlar under karriären. Den allra senaste kom under söndagskvällen när svensken blev stor hjälte för Manchester United som fick lyfta pokalen i ligacupfinalen.

Det var Zlatan som öppnade målskyttet efter 19 minuter med en utsökt och välskruvad frispark till 1-0 (se målet här!). Tjugo minuter senare utökade Jesse Lingard till 2-0 och de flesta trodde att titeln var bärgad då.

Men Southampton skulle resa sig och kvittera två gånger om genom Manolo Gabbiadini till 2-2. Sedan såg finalen ut att gå till förlängning innan Zlatan klev in i handlingen igen. Men en nick från nära håll fixade han Uniteds andra titel för säsongen i 87:e minuten och sin egen 32:a i karriären.