Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

TV: Här är domaren som aldrig ville gå hem

En straffspark brukar inte bli mer kontroversiell än att en spelare springer in för tidigt eller att målvakten lämnar linjen innan visslan. Men den här domaren ville vara helt säker på att allt gick rätt till och drev spelarna till vansinne.

I den sista gruppspelsmatchen under OS 2004 mellan Tunisien och Serbien-Montenegro fick tunisierna straff med bara 10 minuter kvar. Den rutinerade anfallaren Mohamed Jedidi steg fram och sköt in 2-1, men domaren Charles Ariiotima från Tahiti ville annat. Enligt honom hade en tunisier sprungit in för tidigt i straffområdet och straffen fick gå om – tre gånger.

Den fjärde straffen kunde den serbiske målvakten Nikita Milojevic rädda, men då var det dags igen. Linjedomaren noterade att han lämnat linjen alldeles för tidigt och ytterligare en straff skulle följa. Efter det femte försöket börjar man undra om domaren någonsin vill att matchen ska ta slut.

Till sist, på det sjätte försöket, kunde kylige Jedidi göra 2-1 för Tunisien. Klippet från matchen har gått viral och spridit sig över hela världen. Men om domare Ariiotima fick förtroendet att döma några fler internationella matcher är fortfarande oklart.

LÄS MER: När Sverige gjorde det knäppaste fotbollsmålet genom tiderna

Kolla in det galna straffklippet här: 

Gilla Sportbibeln Fotboll om du också är en riktig fotbollsnörd