Tre klubbar gör upp om svenske VM-stjärnan – de uppges ligga närmast övergång

Tre klubbar gör upp om svenske VM-stjärnan – de uppges ligga närmast övergång

Efter tre år i Tyskland verkar det nu vara dags för Albin Ekdal att flytta vidare.
Och nu gör tre italienska Serie A-klubbar upp om svenske VM-stjärnan.
Det handlar om Cagliari, Genoa och Udinese och en av dem uppges leda jakten.

ANNONS: Tidsbegränsat erbjudande på 500% i välkomstbonus upp till 500 kronor! Sätt in 100 kronor – och få hela 600 kronor att spela för. Klicka här för att lägga ditt spel direkt

Den tredje säsongen i Hamburg blev den värsta av dem alla för svenske VM-mittfältaren Albin Ekdal. Laget underpresterade rejält och lyckades bara vinna 8 av 34 matcher under säsongen.

Det räckte inte för att hålla klubben kvar i högstaserien. Och nu får den klassiska storklubben ta ny fart i andradivisionen.

Återkomst till Italien

Men det ser ut att bli utan Ekdal på mittfältet. För svensken ryktas lämna i sommar och allt talar för en återkomst till Italien igen.

Tre Serie A-klubbar gör nu upp om Ekdal och det handlar om Cagliari, Genoa och Udinese som alla visat intresse senaste tiderna. Men de som uppges leda jakten är Ekdals gamla klubb Cagliari, rapporterar italienska La Nuova Sardegna.

Här är prislappen

Enligt uppgifter väntas övergångssumman landa på runt 25 miljoner kronor och Ekdal väntas få en årslön på drygt 10 miljoner kronor i Cagliari. 28-åringen gjorde 116 matcher för Cagliari under 2011-2015 innan han lämnade Italien för Tyskland.

Nu återvänder svensken ”hem” igen, med största sannolikhet.

ANNONS: Missa inte! Just nu får alla nya spelare 500 procent upp till 500 kronor. Sätt in 100 kronor och få hela 600 kronor att spela för. Gäller endast via den här länken!

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Allt du behöver veta om fotbolls-VM 2018!

Lasse Granqvists vrede efter kritiken mot Hanna Marklund: ”Så idiotiskt att jag knappt vill vara med”