Svaret efter Fotbollsgalans märkligaste: ”Zlatan pratade med folk efteråt”

Svaret efter Fotbollsgalans märkligaste: ”Zlatan pratade med folk efteråt”

Det blev verkligen en av Fotbollsgalans mest omtalade händelser. När duon ”Brynolf och Ljung” klev fram för att trolla med Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic var återigen den stora huvudpersonen under Fotbollsgalan i går kväll. Det blev även enorma hyllningar till den svenske giganten där David Beckham skickade en personlig hälsning och även en staty tillägnades Zlatan. Men det märkligaste av allt var när trolleri kom från helt ingenstans.

Efter att Zlatan fått priset som Årets forward dök trollkarlsduon ”Brynolf och Ljung” upp för att lura anfallsstjärnan. Och det gick så där… Det blev en hel del kritik på sociala medier och folk förstod inte alls var det där kom från. Men trots kritiken var Brynolf och Ljung mycket nöjda med framträdandet på Fotbollsgalan.
– Det var nog en total överraskning för honom (Zlatan). Vi är noga med att aldrig tala om för folk vad som ska hända, säger ena halvan Peter Brynolf till SportExpressen.
– Det är en väldigt speciell tillställning, väldigt speciella förutsättningar. Att gå in och göra något på två minuter, det är väldigt pang på. Men jag tycker absolut att vi fick önskad effekt av publiken.

Brynolf håller inte med kritiken som uppstod i sociala medier från många tittare.
– Herregud, folk får ha åsikter om allt dessa dagar. Vi står för det vi gör och tycker det är väldigt bra. Vi är ganska trygga i det, säger han till SportExpressen.
– Vi vet även att Zlatan pratade med folk efteråt och var imponerad. Han var nog väldigt nöjd.

LÄS MER: Nu går Zlatan in och backar Henke efter bråket: ”Han har mig”

Se några av reaktionerna på trollkarlarna Brynolf och Ljung här:

Gilla Sportbibeln om du också är en riktig sportnörd.