Storstjärnan blir Uniteds allra första sommarvärvning – då presenteras han

Manchester United kräver revansch till nästa säsong.
Ligan är inte ens över men redan nu ser första värvningen ut att vara klar.
Han heter James Rodriguez och en av fotbollsvärldens stora affischnamn.

Det har varit många rykten senaste månaderna men nu ser övergången ut att vara klar. En frustrerad James Rodriguez lämnar Real Madrid för att flytta till England och Manchester United.

Det är den colombianska radiokanalen Caracol Radio som avslöjar att landsmannen fått nog av den snåla speltiden i Real och nu kommit överens med United. Caracol rapporterar även att James kan presenteras av sin nya klubb i slutet av den här veckan. Vad gäller övergångssumman så spekulerar spanska medier att det kan landa på runt 725 miljoner kronor eller en bytesdeal som inkluderar att stjärnmålvakten David De Gea går i motsatt riktning.

James fick sitt stora internationella genombrott i VM 2014 då han gick från hyllat jättelöfte till VM-kung för sitt Colombia. Han vann skytteligan i VM och skrev samma sommar på ett sexårskontrakt med Real Madrid i en jätteaffär. Men nu har han alltså fått nog av att tränaren Zinedine Zidane inte ger honom tillräckligt med förtroende. Då blir det upp till José Mourinho att få fart på karriären igen.

LÄS MER: Manchester Uniteds nya besked – efter Zlatans knäoperation.

https://youtu.be/Ww_ucTph_sM