Stjärnans klockrena passning efter tunga bortavinsten: ”Alla experter har ju…”

ANNONS: Expekt ger 2,35 på Bajen-seger hemma mot Malmö på onsdag. Som ny medlem på sidan får man dessutom hela 500 procent i insättningsbonus!

Hammarby fortsätter att vinna.
Det såg dock tungt ut mot Örebro i söndagens toppmatch, då hemmalaget tidigt tog ledningen genom Kennedy Igboananike.
Målskytten blev dock utvisad i slutet av den första halvleken – och då kunde även Bajen vända.
Nikola Djurdjic skickade in kvitteringen precis efter halvtidsvilan och med tio minuter kvar av matchen kunde Jiloan Hamad skjuta in sitt sjätte mål för säsongen fram till 2-1, som blev slutresultatet.
Hammarby leder nu serien, med sju vinster och en oavgjord, fyra poäng framför AIK.