Stjärnan avslöjar nu Zlatans oväntade reaktion – efter enorma bråket: ”Jag var förvirrad – det var så konstigt”

Stjärnan avslöjar nu Zlatans oväntade reaktion – efter enorma bråket: ”Jag var förvirrad – det var så konstigt”

Zlatan Ibrahimovic hade en enorm dust med mittbacken Nedum Onuoha.
Nu avslöjar mittbackens svenskens oväntade agerande i deras första möte efter bråket.
– Jag var förvirrad, det var så konstigt, säger han.

Zlatan Ibrahimovic gjorde ett enormt avtryck i MLS. Under två säsonger så vräkte svensken in mål för LA Galaxy, och var tveklöst den största stjärnan i ligan.

Hamnade i stort bråk

Men svensken gjorde även avtryck utanför planen. Bland annat så hann ”Ibra” med att såga hela MLS:s ligasystem – och var dessutom inblandad i flera stora bråk.

LA Galaxy’s Zlatan Ibrahimovic, center, of Sweden, celebrates his goal with teammates during the second half of an MLS soccer match against the Real Salt Lake Saturday, June 9, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 3-0. (AP Photo/Jae C. Hong)

Det mest omtalade var det han hade med Real Salt Lake-backen Nedum Onuoha. Mittbacken och Zlatan Ibrahimovic hamnade i en rejäl dispyt på planen, som sedan fortsatte efter matchen hela vägen in i katakomberna.

”Blev förvirrad”

Nu, i podcasten Kicking Off, pratar Onuha om bråket.

– Jag var tvungen att prata om vad som hade hänt, och inför den andra matchen så tänkte jag att måste handskas med honom igen – jag måste få ge tillbaka, säger han.

Foto: Skärmdump/Youtube

Men när de båda möttes igen blev Onuoha förvånad.

– Så fort matchen startade så var han den snällaste killen på planen. Han gav mig komplimanger, ville prata med mig – och jag var så förvirrad. Jag kom ju förberedd på krig och han var så lugn, säger han, och fortsätter:

– Det var så konstigt, men nu ligger det bakom mig. Han har spelat mot hundratals försvarare som har gjort honom arg, precis som att han själv gjort hundratals försvarare arga.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!